Fotbal international

Elton, „piticul de la Steaua” i-a dat gol lui Șumudică! Românului i s-a făcut rău: “Am slăbit 9 kilograme”

26.10.2018 | 23:28
Șumudică a fost la un pas să leșine la finalul partidei câștigată de Al Shabab în minutul 96

UPDATE A fost un meci pur și simplu nebun pentru echipa lui Marius Șumudică. Al Shabab a reușit să câștige în minutul 96, dar golul marcat l-a adus în pragul leșinului pe antrenorul român. Șumudică a fost din nou one man show pe marginea terenului.

UPDATE, ora 23:30. Marius Șumudică a vorbit despre incidentul din finalul meciului când a fost la un pas să leșine pe marginea terenului: “Este un stres teribil, era să ne anuleze un gol în prelungiri. Greșeala este omenească, dar nu înțeleg. Acest VAR oprește jocul 3-4 minute. Sunt curios ce se va întâmplă când întoarce decizia și marchează cealaltă echipa. Golul nostru a fost valabil.

Nu a fost fault. Referitor la starea mea de sănătate, am avut o cărere de calciu. Eu am slăbit 9 kg și nu prea am mâncat astăzi. M-am simțit un pic slăbit, mi-a scăzut și glicemia, apoi mi-am revenit. Se simțea și arbitrul vinovat. Am muncit foarte mult săptămâna asta și am jucat fără 5 titulari”


După reușita lui Khalid Al Kabi din prelungiri, Șumi a plecat glonț către jucători pentru a-i felicita, apoi s-a dus peste arbitru pentru a vedea faza pe monitor. La doar câteva clipe distanță, lui Șumudică i s-a făcut rău. A fost nevoie de intervenția echipei medicale. Tehnicianul s-a aflat la un pas de leșin și a ajuns la vestiare susținut de membrii staff-ului său.


Lucrurile nu mergeau deloc bine pentru Marius Șumudică. Al Shabab începea să scârțâie și pierdea teren evident în campionat. La ultimul meci, Elton, „piticul de la Steaua”, i-a dat gol echipei fostului rapidist! Șumudică își făcuse toate calculele pentru trei puncte mari în clasament, mai ales că nu mai câștigase de patru meciuri în Arabia Saudită. S-au împotrivit cât au putut adversarii de la Al Quadisyia.

Partida a început rău de tot pentru Șumudică. Al Shabab a luat gol după 36 de minute și tabela de marcaj arăta 1-0 pentru adversari. Mai mult de atât, trupa lui Șumudică a luat gol de la un jucător care a făcut furori în Liga 1 Betano. Brazilianul Elton a fost cel care a înscris, un fotbalist trecut și pe la Steaua. Imediat după reușita sud americanului, Șumudică s-a prăbușit pe bancă.

;

Elton, „piticul de la Steaua”, i-a dat gol lui Șumudică! Elton în echipamentul Stelei
Elton a ajuns la Steaua la începutul anului 2007, dar nu a reușit să se impună în lotul lui Cosmin Olăroiu

Elton, „piticul de la Steaua” i-a dat gol lui Șumudică!

Nu a stat acolo prea mult timp. Un alt brazilian, Luiz Antonio a marcat la distanță de doar 4 minute cu un şut superb de la marginea careului. Autorul golului marcat de Al Quadisyia, Elton a ajuns în România la începutul anului 2007, la dorinţa expresă a managerului Mihai Stoica. Brazilianul a stat ceva mai puțin de șase luni la Steaua, dar s-a bucurat de un debut cu adevărat de poveste. A înscris un gol în meciul cu FC Argeș, încheiat cu scorul de 2-0. Din păcate pentru el, încet, dar sigur a intrat în anonimat și mai ales în gura patronului echipei.

Gigi Becali i-a interzis antrenorului de atunci, Cosmin Olăroiu să-l mai folosească pe Elton “Face circ, nu fotbal” spunea la acea vreme latifundiarul din Pipera despre jucătorul care a ajuns între timp în campionatul din Arabia Saudită. Opt apariţii a avut până la urmă sud americanul în tricoul roş-albastru

  • 1 gol a marcat brazilianul Elton pentru Steaua în Liga 1 Betano