Fotbal intern

Elvir Koljic ratează toate meciurile Craiovei din play-off! Anunțul făcut de Devis Mangia. Cristea e și el out!

12.04.2019 | 11:42
Elvir Koljic rateaza toate meciurile Craiovei din playoff Anuntul facut de Devis Mangia Cristea e si el out

Elvir Koljic s-a accidentat în timpul meciului jucat de Bosnia cu Armenia, scor 2-1, în preliminariile EURO 2020, iar atacantul Universității Craiova riscă să rateze toate meciurile oltenilor din play-off-ul Ligii 1 Betano. Koljic a suferit o ruptură muscilară de 1 centimetru, iar Devis Mangia a anunțat că nu crede că se va putea baza pe serviciile acestuia în acest sezon.

Elvir Koljic ratează toate meciurile Craiovei din play-off

Aceasta nu este singura problemă a lui Devis Mangia înaintea meciului cu FC Viitorul Constanța din etapa a 5-a. Antrenorul italian nu se va putea baza nici pe serviciile lui Andrei Cristea, toate acestea după ce atacantul transferat de Universitatea Craiova de la Poli Iași a întâmpinat probleme la genunchi și nu este disponibil pentru partida care are loc sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 21.30, la Ovidiu.

“Koljic este accidentat! Nu știu dacă va intra pe teren până la acest final de sezon. Cristea este out pentru meciul cu Viitorul, are o problemă la genunchi”, a spus Devis Mangia în conferința de presă susținută înaintea meciului cu FC Viitorul Constanța.

Bucuria lui Elvir Koljic după un meci jucat pentru U Craiova

Devis Mangia va ataca cu Carlos Fortes

Astfel, absențele lui Elvir Koljic și Andrei Cristea îl obligă pe Devis Mangia să îl trimită în atac pe Carlos Fortes, atacantul portughez transferat de gruparea din Bănie de la Gaz Metan Mediaș. Acesta a bifat 5 prezențe în tricoul oltenilor în Liga 1 Betano, iar în 2 a fost titular.

Elvir Koljic a jucat în 19 meciuri pentru Universitatea Craiova în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano, toate din postura de titular. Atacantul în vârstă de 23 de ani  are 13 goluri înscrise pentru gruparea din Bănie în Liga 1, iar 1 în Cupa României.