News

Emilia Șercan a primit amenințări cu moartea! Jurnalista dezvăluise o mare rețea de plagiate

17.04.2019 | 14:59
Emilia Șercan a fost amenințată cu moartea

Jurnalista Emilia Șercan trece prin clipe grele! Aceasta a fost amenințată cu moartea printr-un mesaj telefonic. Ziarista a depus o plâgere la Poliție după ce a văzut cuvintele greu de privit. Acesteia i s-a spus să “oprească toate activitățile pe care le are în desfășurare” căci în caz contrar „va urma calvarul”. Emilia Șercan a publicat, de-a lungul timpului, numeroase anchete despre tezele de doctorat plagiate.

Emilia Șercan, amenințată cu moartea!

Emilia Șercan a fost amenințată cu moartea prin intermediul unui mesaj. Jurnalista a depus imediat plângere la Poliție după ce a văzut conținutul care a speriat-o. Totul s-a petrecut în cursul serii de luni. Oamenii legii înceară să identifice autorul amenințării. În ultimul timp, ziarista a făcut publice numeroase teze de doctorat plagiate în cazul unor chestori și generali ai Academiei de Poliție.

„Luni seara, la ora 21,05, am primit un mesaj de amenințare cu moartea. Mesajul vine în contextul în care de trei săptămâni public în mod constant informații despre tezele de doctorat plagiate de la Academia de Poliție, instituție aflată în subordinea Ministerului de Interne, iar alte materiale erau în pregătire”, a povestit aceasta, detaliat, pe un site de socializare.

Emilia Șercan a fost amenințată cu mmoaartea
Emilia Șercan a fost amenințată cu moartea. Ce mesaj a primit jurnalista?

“Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită”

“De patru ani scriu aproape exclusiv despre tezele de doctorat plagiate ale unor oficiali ai statului, unii dintre cei mai puternici oameni din România fiind subiectul dezvăluirilor mele. Anchetele despre tezele de doctorat plagiate au expus o cutremurătoare rețea de complicități, putere, influență și bani construită pe impostură la cel mai înalt nivel al instituțiilor statului.

Până acum am fost înjurată, intimidată, urmărită, s-a încercat compromiterea mea, însă de data asta s-a trecut la un alt nivel. Conținutul mesajului sugerează că amenințarea este legată de subiectele la care lucrez acum” a scris Emilia Șercan”, a fost mesajul sursei citate în contextul amenințării cu moartea.