News

Emisiunea Ferma Live pe Pro TV, ediția de miercuri, 20 martie

20.03.2019 | 20:00
Emisiunea Ferma Live pe Pro TV editia de miercuri 20 martie

În această seară, de la ora 21:30, Pro TV difuzează un nou episod din mult-așteptaul reality show Ferma. Producția cu care Pro TV îți propune să cucerească audiențele în această primăvară, se menține în continuare printre preferințele telespectatorilor.

Live Stream Emisiunea Ferma pe Pro TV, mierucri, 20 martie

Nici în această seară, fermierii nu vor neglija treburile din gospodărie, în așteptarea unui nou duel care îi va pune pe jar.  Nelipsitele certuri între concurenți își vor face din nou simțită prezența, mai ales că se apropie cu pași repeze o nouă confruntare.

În episodul trecut, difuzat marți seară, Cătălin Moroșanu s-a duelat pentru titlul de fermier șef cu Florin Pastramă. Luptătorul K1 a avut câștig de cauză, astfel că rămâne de văzut pe cine va alege să trimită la duel.

S-a infiripat o idilă între Brigitte Sfăt și Florin pastramă?
S-a infiripat o idilă între Brigitte Sfăt și Florin pastramă?ferma

Vezi Live Video emisiunea Ferma de miercuri 20 martie 2019

Tot în episodul trecut, telespectatorii au fost surprinși d eo nouă posibilă idilă infiripată în fermă. De data aceasta, în centrul scandalului se află Brigitte Sfăt și Florin Pastramă. Ipostazele în care au fost surprinși cei doi i-au lăsat cu gura căscată, atât pe telespectatori, cât și pe colegii din fermă. Concurenții sunt acum convinși că între fosta soție a lui Ilie Năstase și Florin Pastramă este mai mult decât o simplă prietenie.

Cei doi concurenți au fost protagoniștii unor scene care conțin gesturi interzise. Mai mult decât atât, par să nu mai aibă niciun fel de inhibiții față de cei din jur. Brigitte și Florin Pastramă se masează reciproc și își șoptesc diverse, ba chiar dorm îmbrățișați în nopțile reci petrecute în fermă.

Scenele controversate din Ferma nu sunt chiar pe placul tuturor telespectatorilor. Cel puțin așa reiese din audiențe, care au scăzut simțitor în ultima perioadă, prin comparație cu edițiile de debut ale actualului sezon. Comportamentul concurenților dus la extrem, limbajul trivial, dar și scenele cu conținut sexual destul de explicit, au făcut ca o parte dintre telespectatori să spună „pas” producției cu care Pro TV spera să spulbere audiențele. Emisiunea Ferma poate fi urmărită în serile de marți, miercuri și joi, cu începere de la orele 21:30.