Fotbal intern

Emoții cu Dan Nistor în Dinamo – CFR Cluj! Mircea Rednic: „În loc să ne spună că îl doare. Nu ne ajută cu nimic”

Emotii cu Dan Nistor in Dinamo  CFR Cluj Mircea Rednic In loc sa ne spuna ca il doare Nu ne ajuta cu nimic

Dinamoviștii nu sunt deloc scutiți de emoții în partida cu CFR Cluj. De data aceasta este rândul căpitanului Dan Nistor să-l pună la încercare pe Mircea Rednic! Mijlocașul nu este refăcut sută la sută pentru această partidă, dar a ținut să fie pe teren. Antrenorul nu este însă prea mulțumit de prestația lui.

UPDATE, ora 21:00. Dan Nistor a fost schimbat la pauză! Italianul Mattia Montini a intrat în locul căpitanului lui Dinamo


Mircea Rednic a acuzat faza golului: “Cascadorii râsului! Stăm și ne uităm, nicio reacție… Cum să iei, mă, gol de pe linie? Ne e frică să ieșim în ei! Cum să treacă pe acolo?!”, a spus antrenorul câinilor către staff-ul său.

Era minutul 16 al meciului cu ardelenii când Mircea Rednic a venit aproape de marginea terenului și l-a întrebat pe Dan Nistor dacă mai poate să continue.

Nistor nici nu a vrut să audă de o eventuală schimbare și i-a transmis antrenorului că este în regulă. Rednic nu a fost însă prea convins. S-a întors dezamăgit către banca tehnică și le-a transmis doctorilor că jucătorul schioapătă destul de serios, motiv pentru care se ferește să intre în anumite dueluri. „În loc să ne spună că îl doare. Nu ne ajută cu nimic”, a zis Rednic, vizibil supărat. Nistor a avut o scurtă discuție și cu doctorul echipei căruia i-a spus: „Mai pot să joc, lasă-mă să joc”.

Emoții cu Dan Nistor în Dinamo – CFR Cluj!

Dan Nistor evoluează pentru a doua oară la Dinamo. Prima oară a făcut-o în sezonul 2016 – 2017, apoi a semnat din nou cu gruparea din Ștefan cel Mare în acest an.