Fotbal intern

CFR Cluj și-a aflat adversarul din preliminariile Champions League! Primul meci acasă

19.06.2018 | 15:09
CFR Cluj sia aflat adversarul din preliminariile Champions League Primul meci acasa

Tragerea la sorţi Champions League a avut loc marţi, începând cu ora 13.00, la sediul UEFA de la Nyon. CFR Cluj va juca pe ruta campioanelor, dar nu este cap de serie.


UPDATE, ora 15:10 CFR Cluj va juca în turul 2 preliminar cel mai probabil cu Malmo, care va întâlni în turul 1 un adversar facil din turul preliminar. Primul meci se va juca acasă, pe 24 sau 25 iulie, în timp ce returul va avea loc peste o săptămână.

Programul turului secund preliminariile Ligii Campionilor:

Duelurile din turul 2 preliminar Champions League
Duelurile din turul 2 preliminar Champions League

UPDATE, ora 15:00 Acum se trag la sorți adversarii în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.


UPDATE, ora 12:55 CFR Cluj își va afla în curând adversarul din turul secund al UEFA Champions League. Vezi aici tragerea la sorți. 


CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova și Viitorul Constanța sunt echipele care vor reprezenta România în competițiile europene. Cele 4 echipe își vor afla în curând adversarii din preliminariile competițiilor europene, după tragerile la sorți care vor avea loc pe 19 și 20 iunie.

CFR Cluj, campioana României, va evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, în turul al doilea preliminar al competiţiei. FCSB, echipa clasată pe locul al doilea în Liga I, va evolua în turul al doilea preliminar al Europa League. Câștigătoarea Cupei României CS U Craiova, profită de victoria din finala cu Hermannstadt și ia locul FCSB, jucând în turul al treilea preliminar al Europa League. FC Viitorul, echipa care a terminat pe locul al patrulea în Liga I, va evolua în turul I preliminar al Europa League.

CFR Cluj își află adversarul la tragerea la sorți în preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj va fi prima echipă care își află adversarul din preliminariile Champions League, marţi, ora 13.00. CFR Cluj va intra pe ruta campioanelor, dar din cauza coeficientului slab, campioana României nu este cap de serie. Ardelenii vor fi repartizaţi în urna a 2-a, iar printre posibilele adversare se numără echipe precum Ludogoreţ Razgrad, Celtic Glasgow, Legia Varşovia sau Dinamo Zagreb, dar există şi variante accesibile precum Sheriff Tiraspol şi Malmo.

Posibilele adversare ale CFR-ului în turul 2 preliminar:

  • Ludogoreţ Razgrad (Bulgaria)*
  • Celtic (Scoţia)*
  • APOEL Nicosia (Cipru)*
  • Legia Varşovia (Polonia)*
  • FK Astana (Kazahstan)*
  • Garabag (Azerbaidjan)*
  • BATE Borisov (Belarus)
  • Dinamo Zagreb (Croaţia)
  • Sheriff Tiraspol (Moldova)*
  • Malmo FF (Suedia)*

Turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor va avea loc la 24/25 iulie şi 31 iulie/1 august (returul).