Fotbal intern

Enache, comparat cu un ”galactic” în Rusia! ”Suporterii Stelei sigur nu mă regretă”

Gabriel Enache a jucat într-un meci amical pentru Rubin Kazan, deşi nu a semnat niciun contract, şi este deja lăudat de presa din Rusia.
26.02.2018 | 11:16
Enache comparat cu un galactic in Rusia Suporterii Stelei sigur nu ma regreta

UPDATE, ora 11:15 / Enache a reveni în ţară după ce a jucat un meci amical pentru Rubin Kazan şi a dezvăluit pentru Telekom Sport cum a fost primit în Rusia: ”Sunt puţin obosit, am venit să-mi iau viza de la Ambasada Rusiei, iar marţi o să plec şi o să rămân acolo de tot. Nu ştiu dacă mă regretă cineva de la Steaua, suporterii sigur nu mă regretă. Oricum, am primit multe mesaje de la suporterii români, am primit multe mesaje de la fanii lui Rubin Kazan. M-au primit foarte frumos acolo şi mi-au spus că abia aşteaptă să fac o figură frumoasă, să ajut echipa. Imediat cum am ajuns acolo, prima discuţie a fost cu antrenorul pe ce post o să joc. Am discutat şi am stabilit ce aşteptări are dânsul de la mine, totul este foarte bine, mi se potriveşte perfect”.


Fostul jucător de la FCSB, care a plecat după ce l-a supărat pe finanţtorul Gigi Becali, i-a impresionat pe jurnaliştii ruşi care l-au asemănat cu un jucător de la Real Madrid. Enache a fost folosit titular de antrenorul Kurban Bediev în victoria ruşilor, scor 4-1, în faţa norvegienilor de la Rosenborg.

”Rubin Kazan nu a mai avut de mult timp un asemenea jucător. Enache este capabil să alerge dintr-o parte în cealaltă a terenului fără probleme şi poate face banda atât în defensivă cât şi în atac”, a scris site-ul business-gazeta.ru.

Enache a stat doi ani la FCSB

”Prin venirea lui Enache, a fost adus un jucător ce seamănă cu Dani Carvajal de la Real Madrid. La fel de puternic şi de neclintit. Enache nu va avea multă concurenţă în partea dreaptă a defensivei. Oleg Kuzmin va împlini 37 de ani în câteva luni, astfel că Enache va fi titular şi va rezolva o mare problemă în echipă”, au mai scris ruşii.

Ajuns la 27 de ani, Gabriel Enache a petrecut doi ani la FCSB, care în februarie 2016 l-a cumpărat de la Astra Giurgiu cu 500.000 de euro. Rubin Kazan se află pe locul 11 în prima ligă din Rusia, cu 23 de puncte, la doar 4 puncte de primul loc retrogradabil.