Fotbal international

Eric Bicfalvi, super gol de la 30 de metri! Şi-a calificat echipa în semifinalele Cupei Rusiei, dar s-a accidentat! Video

07.03.2019 | 19:46
Eric Bicfalvi super gol de la 30 de metri Sia calificat echipa in semifinalele Cupei Rusiei dar sa accidentat Video

Eric Bicfalvi a reuşit un super gol de la 30 de metri pentru Ural Ekaterinburg în Cupa Rusiei. Mijlocaşul ofensiv de 31 de ani a fost titular în manşa retur a dublei cu Spartak Moscova din sferturile de finală şi a decis soarta calificării cu o reuşită de kinogramă.

Eric Bicfalvi, super gol de la 30 de metri. A fost schimbat la pauză

Eric Bicfalvi a marcat un super gol de la 30 de metri în meciul Ural Ekaterinburg – Spartak Moscova 1-0, din manşa retur a sferturilor de finală din Cupa Rusiei. În minutul 34, internaţionalul român a şutut din zonă centrală, iar balonul a fost deviat de unul dintre advesari în poarta lui Aleksandr Selikhov. Până la pauză, fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB a mai avut câteva acţiuni periculoase în jumătatea formaţiei din capitala Rusiei.

Înainte de pauză, Eric Bicfalvi a suferit o accidentare, după ce s-a lovit la cap, şi antrenorul lui Ural Ekaterinburg a decis să-l înlocuiască în startul celei de-a doua reprize. Accidentarea românului nu a fost una gravă, acesta participând la bucuria din vestiar de la finalul meciului cu Spartak Moscova.

Cu cine s-ar putea duela Ural Ekaterinburg în semifinale

Urala Ekaterinburg s-a calificat în semifinalele Cupei Rusiei după ce a învins-o pe Spartak Moscova în manşa retur a sferturilor de finală. În tur, cele două formaţii au terminat la egalitate, scor 1-1, iar Eric Bicfalvi a fost integralist.

Pe lângă Ural Ekaterinburg, în semifinalele Cupei Rusiei s-au mai calificat Arsenal Tula, Lokomotiv Moscova şi FC Rostov. În sezonul trecut, trofeul a fost câştigat de Tosno, echipă care a retrogradat în liga a doua din Rusia.