Sport

Cum a fost aşteptat Eric de oficialii noii sale echipe

FC Viitorul Constanţa a plecat în stagiul de pregătire din Turcia, dar din delegaţia campioanei României nu a făcut parte brazilianul Eric de Oliveira, care a plecat să semneze în Qatar.
13.01.2018 | 20:17
Cum a fost asteptat Eric de oficialii noii sale echipe

Update / Şansele ca transferul lui Eric la Al Markhyia să se rezolve sunt extrem de ridicate. Brazilianul a fost întâmpinat cu flori de un oficial al formaţiei din Qatar. Probabil va semna un contract cu noua formaţie chiar în cursul acestei zile.

Update.  Gheorghe Hagi a vorbit într-o conferinţă de presă despre situaţia lui Eric şi a ţinut să precizeze că nu Viitorul a vrut să îl cedeze, ci fotbalistul l-a rugat să fie lăsat în Qatar. Precizarea vine în condiţiile în care s-a speculat că brazilianul este îndepărtat pentru a i se face loc lui Ianis Hagi.â

“Cel mai bine îl întrebaţi pe Eric. A venit la club şi ne-a spus că are ofertă. Am fost deschişi să negocieze, să îi fie lui bine. Când un jucător are ofertă, noi suntem mereu deschişi. Nu este aşa cum s-a speculat. El a adus oferta, nu este din partea noastră. Îi doresc succes”, a spus Hagi într-o conferinţă de presă.


Update. Eric de Oliveira a primit acceptul Viitorului să se transfere din Liga 1 Betano, iar FANATIK.RO a aflat că brazilianul a plecat în cursul zilei de sâmbătă spre Qatar, pentru a semna cu Al Markhyia, locul 11 din 12 în prima divizie. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani va încasa un salariu de 25.000 de euro pe lună şi va semna un contract valabil până în vară. Al Markhyia are 8 puncte, o singură victorie în 12 etape şi tocmai a remizat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 0-0, pe terenul lui Al Sadd, locul 2, unde joacă Xavi Hernandez!


Gheorghe Hagi a decis ca nu mai puţin de 27 de jucători să facă parte din delegaţia formaţiei FC Viitorul Constanţa pentru stagiul de pregătire din Antalya, Turcia, dar Eric de Oliveira nu se află pe listă. 

Oficialii formaţiei FC Viitorul Constanţa au ţinut să facă lămuriri în ceea ce priveşte situaţia brazilianului în vârstă de 32 de ani. Astfel, aceştia au anunţat că Eric de Oliveira, fotbalistul care a bifat 22 de meciuri şi a înscris 7 goluri pentru campioana României în sezonul 2017-2018, a primit o ofertă şi are acceptul clubului de a-şi negocia transferul.

Şanse mari ca Eric de Oliveira să plece de la Viitorul

“FC Viitorul anunţă că jucătorul Eric de Oliveira a primit o ofertă şi are acceptul clubului de a-şi negocia un eventual transfer”, apare pe site-ul oficial al formaţiei FC Viitorul Constanţa. CLICK PE GALERIA DE MAI SUS PENTRU A VEDEA ANUNŢUL FĂCUT DE VIITORUL!

Ce zice Eric de Oliveira

“Am primit ofertă. Clubul mi-a oferit sprijinul să încep o nouă aventură. Încă nu s-a rezolvat însă. Dacă nu se concretizează, mă întorc la Viitorul. E vorba de un transfer definitiv, pentru o perioadă de şase luni. Hagi mi-a lăsat de înţeles că mă aşteaptă oricând înapoi la Viitorul”, a spus Eric de Oliveira, conform Telekom Sport. 

Cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro, Eric de Oliveira a evoluat la echipe precum Metropolitano, Gaz Metan Mediaş, Karpaty, Pandurii Târgu Jiu, Al Ahli, Matsumoto, Najran şi FC Viitorul Constanţa. Brazilianul în vârstă de 32 de ani a ajuns la campioana României pe 8 iulie 2017 şi avea un contract valabil până pe 30 iunie 2018. 

7 goluri şi 6 pase decisive are Eric de Oliveira pentru FC Viitorul Constanţa