Fotbal intern

Eugen Neagoe și-a dat demisia de la Hermannstadt: „Le-am spus că, indiferent de rezultat, voi pleca”

21.12.2019 | 17:12
Eugen Neagoe sia dat demisia de la Hermannstadt Leam spus ca indiferent de rezultat voi pleca
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe și-a anunțat plecarea de la Hermannstadt după două luni și jumătate de mandat. Antrenorul de 52 de ani a declarat, după victoria cu Poli Iași, că decizia a fost luată înainte de ultimul joc din 2019, după o discuție purtată cu patronii clubului din Sibiu.

Eugen Neagoe și-a dat demisia de la Hermannstadt

Hermannstadt – Poli Iași a fost ultimul meci condus de Eugen Neagoe pe banca formației din Sibiu. Tehnicianul susține că decizia ar fi rămas în picioare indiferent de rezultatul ultimului meci din 2019, câștigat de echipă cu 1-0. Neagoe recunoaște că au fost anumite divergențe cu patronii clubului, acesta fiind motivul rupturii.

ADVERTISEMENT

Le-am spus înainte de meci că, indiferent de rezultat, voi pleca. În următoarele zile ne vom întâlni să semnăm ce e de semna. Am avut o relație corectă cu toți cei din club, dar îi înțeleg și pe patroni, ei conduc destinele acestei echipe, nu pot face mai mult eu.

Am făcut tot ce a depins de mine ca Sibiul să rămână în prima ligă. Asta mi-am dorit de la început”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Antrenorul de 52 de ani a lăsat de înțeles de săptămâna trecută, după meciul cu Chindia Târgoviște, că sunt șanse mari să plece de la Hermannstadt înaintea pauzei competiționale din iarnă, având nemulțumiri după o discuție purtată cu patronii despre viitorul echipei.

Dacă nu se pot realiza aceste lucruri pe care mi le doresc, să se gândească şi la alt antrenor. Nu vreau să păcălesc pe nimeni, nu vreau să mă mint nici pe mine, vreau mult mai mult”, spunea Neagoe după remiza cu Chindia.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt, doar două înfrângeri cu Neagoe pe bancă

Eugen Neagoe a semnat cu Hermannstadt la începutul lunii octombrie, iar în mandatul său, de 12 meciuri, au fost înregistrate doar două înfrângeri.

Singurele echipe care au reușit să-l învingă pe Neagoe au fost FCSB, 0-4 la Târgu Mureș, și Universitatea Craiova, 0-3 în Bănie. În această perioadă, Hermannstadt a învins Dinamo și a obținut rezultate de egalitate cu Astra, CFR Cluj sau Viitorul.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a lăsat-o pe Hermannstadt pe locul 10, la trei puncte avans de prima poziție retrogradabilă.

ADVERTISEMENT
Tags: