News

Eugen Orlando Teodorovici se vrea președintele Organizației de Femei din PSD

30.08.2019 | 16:12
Eugen Orlando Teodorovici se vrea presedintele Organizatiei de Femei din PSD

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat că dorește să devină președintele Organizației Femeilor Social Democrate. Acesta a spus că vrea astfel să schimbe mentalitatea bărbaților în privința femeilor care activează în politică și nu numai. Teodorovici a făcut aceste cedlarații chiar în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate.

Eugen Teodorovici, „show” la conferința organizației de Femei PSD

Teodorovici și-a început alocuțiunea dându-i un răspuns europarlamentarului Rovana Plumb:  „Vorbea Rovana de egalitatea de gen. N-o să mă auziți niciodată spunând acest lucru. Eu o să mă lupt pentru a schimba mentalitatea bărbaților cu adevărat. Acolo e problema. Nu număr egal femei-bărbați, ci felul în care bărbații vă simt aproape și vă respectă ca pe un semen, ca pe ei înșiși. Să nu picați în această capcană politică.”

„Eram în ieri în Argeș și în discuție cu un primar foarte ferm pe poziție, vehement. Aștia sunt bărbații care iubesc femeile cel mai mult. Ăștia care se dau pe lângă și încearcă să vă cucerească și să vă folosească uneori. Pentru că știm cu toții că femeia te ridică, femeia te coboară. Asta nu înseamnă că un număr mai mare îți dă mai multe șanse”, a mai spus acesta.

Eugen Teodorovici vrea să candideze la președinția organizației de Femei din PSD
Eugen Teodorovici vrea să candideze la președinția organizației de Femei din PSD *foto: hepta.ro

Eugen Teodorovici se propune ca președinte al organizației de Femei din cadrul PSD

Eugen Teodorovici și-a arătat încă o dată dorința de a deveni președinte al organizației: „Vă spun ca bărbat, am spus și o să spun în continuare și nu îmi retrag dorința aceasta de a depune dosarul atunci când se fac alegeri pentru organizația de femei PSD, pentru că vreau să devin președintele organizației. Eu o să candidez sigur”, a declarat ministrul Finanțelor, la Constanța, în cadrul conferinței Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD).

La conferința OFSD din Constanța a mai participat și liderul PSD, premierul Viorica Dăncilă. Aceasta a avut o reacție extrem de dură la adresa foștilor parteneri de guvernare, ALDE.