Sporturi

Eugenie Bouchard a acaparat din nou internetul! Fotografia sexy publicată pe Instagram i-a înnebunit pe fani

06.11.2018 | 16:10
Eugenie Bouchard a acaparat din nou internetul! Fotografia sexy publicată pe Instagram i-a înnebunit pe fani

Eugenie Bouchard a publicat o nouă fotografie sexy pe Instagram. Sportiva din Canada a încins de curând reţelele de socializare cu o fotografie extrem de provocatoare. Pentru Genie, sezonul se tenis s-a încheiat şi a început vacanţa, de pe urma căreia profită din plin. Ea are motive de bucurie întrucât a încheiat anul cu o cursă bună la Luxemburg, acolo unde a ajuns până în semifinalele turneului. Cu acest prilej, Bouchard a reintrat în Top 100 WTA.

În ultimele luni de zile, tenisul sportivei din Canada nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, însă a reuşit totuşi să se menţină în atenţia constantă a urmăritorilor ei. Genie a înfierbântat adesea reţelele de socializare prin intermediul fotografiilor publicate. De curând, ea a postat pe contul personal de Instagram o poză în care este îmbrăcată în bikini, stând pe un ATV, cu mesajul: “It’s Monday. Let’s get this bread” ( E luni. Să luăm pâinea asta).

Fotografia publicată recent de Eugenie Bouchard pe contul personal de Instagram

Eugenie Bouchard şi-a ănnebunit fanii cu ultima poză publicată pe reţelele de socializare

Dacă în ultimele zile a fost ocupată cu pregătirile de Halloween, sărbătoarea ei preferată, Eugenie Bouchard a revenit la bombele sexy publicate pe reţelele media. Fotografia cu pricina a strâns în doar câteva ore sute de mii de like-uri, urmăritorii ei fiind de-a dreptul în delir. “Acum, ea este tenismena mea favorită”, “ce înseamnă asta?” sau “Genie a realizat că nu mai poate juca tenis, aşa că a trecut la pozat”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii de la poza sportivei din Canada.

Imaginea de pe contul ei de Instagram face parte dintr-un pictorial incendiar realizat pentru revista Sports Illustrated. Eugenie a pozat în Aruba, în mai multe costume de baie, pentru fotograful James Macari. Canadianca a intrat în atenţia iubitorilor de tenis în 2014, atunci când a reuşit cele mai bune performanţe din carieră: semifinale la Australian Open şi Roland Garros, finală la Wimbledon şi optimi la US Open. În acel an, a ocupat locul al cincilea în clasamentul mondial, însă nu a reuşit să se menţină în top. În prezent, Bouchard se află pe locul 89 WTA.

Tags: