S-au stabilit primele 4 echipe calificate în sferturi la Eurobasket 2017! Astăzi sunt programate restul optimilor

Sâmbătă s-au disputat primele patru partide din sferturile de finală de la Eurobasket 2017. Franţa şi Lituania sunt cele mai importante dintre echipele care au spus adio competiţiei. Astăzi au...
10.09.2017 | 10:44
Sau stabilit primele 4 echipe calificate in sferturi la Eurobasket 2017 Astazi sunt programate restul optimilor
ADVERTISEMENT

Sâmbătă s-au disputat primele patru partide din sferturile de finală de la Eurobasket 2017. Franţa şi Lituania sunt cele mai importante dintre echipele care au spus adio competiţiei. Astăzi au loc ultimele patru partide care stabilesc programul sferturilor.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Slovenia a trecut fără emoţii de Ucraina, scor 79-55m după un meci în care vedetele Luka Doncic şi Anthony Randolph au marcat 35 de puncte împreună. Poate cel mai aşteptat duel, cel dintre Germania şi Franţa, a fost şi cel mai echilibrat. Franţa a avut nouă puncte avans după primul sfert, dar le-a pierdut pe următoarele trei şi, în cele din urmă, şi partida. scor 81-84. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi
Italia nu a avut deloc probleme în faţa Finlandei şi merge în sferturile de finală, după victoria cu 70-57. Marco Belinelli, de la Atlanta Hawks, şi-a trecut în cont nu mai puţin de 22 de puncte. În ultimul meci al zilei, Grecia a eliminat Lituania, scor 77-64. Kostas Sloukas, de la Fenerbahce, şi-a trecut 21 de puncte în cont, în timp ce învinsul Mindaugas Kusminskas, de la New York Knicks, a dat 20 de puncte pentru lituanieni.

ADVERTISEMENT

Vezi programul complet al zilei la Eurobasket 2017

Programul de astăzi se deschide cu Letonia – Muntenegru, de la ora 12:30. Învingătoarea acestui meci va înfrunta Slovenia în faza următoare. De la 15:15 este partida Serbia – Ungaria, pentru un loc în sferturi contra Italiei. Poate cel mai aşteptat meci al acestei faze, Spania – Turcia, este de la 18:45. Învingătoarea va înfrunta Germania în sferturi. În fine, ziua se încheie cu partida Croaţia – Rusia, pentru un meci împotriva Greciei în sferturile de finală.