News

Exatlon 2, 20 septembrie: Tensiuni la cote mari! VIDEO

20.09.2018 | 21:44
Exatlon 2 20 septembrie Tensiuni la cote mari VIDEO

Exatlon 2, cel mai așteptat show de televiziune are parte de tensiuni de neimaginat. Războinicii s-au declarat loviți de unele conflicte. Jocul sportiv a adunat mii de oameni în fața micilor ecrane, a dus copiii la joacă afară și a unit români. Însă, înainte de jocul anterior pentru medalie s-au aprins unele scântei. Din sezonul 1 am vzut că participanții acestui show mereu se sfătuiesc pentru a face strategii. De data aceasta, au vrut să-și facă un plan de luptă, însă nu a ieșit. ”Jocul pentru medalie” este o nouă surpriză pentru urmăritorii emisiunii sportive, iar de data aceasta se pare că le-a adus numai necazuri concurenților. Înainte de a începe traseul, unul dintre concurenți din Echipa ce poartă culoarea albastră, Echipa Războinicilor a declarat că se simte numai bine pentru a intra în joc și pentru a da tot ce e mai bun, evident, pentru a învinge.

Exatlon 2 are parte, 20 septembrie, are parte de tensiuni!

Dar ăsta nu a fost și cazul colegului său. Nu pentru că acesta nu ar fi vrut să nu câștige, însă nu a avut aceeași pornire precum coechipierul său pentru că a fost propus spre eliminare. La începutul intrării pe traseu, Doru Mureșan, căci despre el este vorba, a declarat că n udorește nimănui să fie propus spre eliminare, și asta pentru că te recuperezi foarte greu după. De asemenea, tot războinicul sau dacul, după cum îi spun unii, a rămas încrezător și speră ca cel mai bun să mai câștige.

Cu toate că unii concurenți sunt mai pozitivi, alții mai înverșunați, sperăm ca în această seară totul să decurga bine, pentru că avem meci! Avem revanșă! Am vrut să jucăm meciuri internaționale și, chiar dacă la unele nu ne-am descurcat, să vedem ce iese și de data aceasta, pentru că vom juca din nou împotriva Exatlon SUA. Data trecută, victoria le-a aparținut lor. Aceștia i-au bătut pe Faimoșii și Războinicii noștri cu 10-0. Victoria zdrobitoare a fost, dar în seara asta confruntarea va fi mai plină de patos decât data trecută, toți fiind mai dornici de a aduce puncte. Așa că, hai România!!

Schimbările din noul sezon

Față de sezonul precedent, telespectatorii vor vedea altceva! De data aceasta nu își vor mai putea vota preferatul, pentru a-l ține în concurs, așa că ”testul suprem” va fi dat doar la probele sportive prin care aceștia au trecut. De asemenea, o altă shcimbare stă în lăcașul unde concurenții, fie Războinici, fie Faimoși, dorm. De acum, în loc de ”coteț” va fi o baracă. Iar în loc de casă, câștigărorii au parte de o vilă.

Tags: