Lovitură pentru Condescu! Un idol al fanilor olteni nu a fost lăsat să intre în ţară! A fost oprit la graniţă de Poliţia de Frontieră

UPDATE, 29 ianuarie, 11:18 / Milan Mitic nu a fost lăsat să intre în ţară! Mijlocaşul a fost oprit la graniţă de Poliţia de Frontieră Severin....
29.01.2014 | 10:45
Lovitura pentru Condescu Un idol al fanilor olteni nu a fost lasat sa intre in tara A fost oprit la granita de Politia de Frontiera

UPDATE, 29 ianuarie, 11:18 / Milan Mitic nu a fost lăsat să intre în ţară! Mijlocaşul a fost oprit la graniţă de Poliţia de Frontieră Severin.

“Vreau să facem nişte precizări cu Mitic deoarce nu doresc să iasă cine ştie ce circ din această poveste. Cei de la Poliţia de Frontieră nu au cunoscut situaţia reală. Noi am făcut o contestaţie la Serviciul de Imigrări, iar, pînă se se dă un verdict, băiatul poate fi lăsat să intre în ţară. Am discutat cu Poliţia de Frontieră şi mi-au spus că nu au cum să-l lase să intre în ţară deoarece trebuie să mai stea în Serbia 18 zile. Dacă între timp vom reuşi să rezolvăm problema, el poate veni mai devreme”, a spus Marcel Iancu, preşedintele lui FC U.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 12:25 Oficialii Universităţii Craiova au reuşit să-l aducă în România pe Stefane Acka, aşa cum FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate. Astfel, preşedintele executiv al Ştiinţei, Marcel Iancu ne-a declarat: “Acka a aterizat pe Aeroportul “Henri Coandă” în jurul orei 11:00, iar noi îl aşteptăm la Craiova în jurul orei 18:00. Totodată, l-am adus la echipă şi pe portarul Andrei Vîtcă, care a mai jucat la Steaua şi Viitorul Constanţa”, ne-a spus Iancu.

Marin Condescu, noul manager general de la FC U Craiova, a început o campanie spectaculoasă de achiziţii cu scopul declarat de a readuce “Ştiinţa” în prima divizie. Mîine este programată reunirea lotului, dar la primul antrenament al “leilor” din 2014 nu vor participa Mitici, Cosici, Acka şi Baird, toţi străinii echipei avînd probleme cu vizele de intrare în ţară. Dintre toţi, Condescu insistă în mod neapărat pentru readucerea ivorianului Stephane Acka, deşi acesta şi-a depus memoriu la FRF, iar acum se află în Italia unde aşteaptă să vadă ce se va întîmpla cu situaţia sa.

Oltenii şi-au luat gîndul de la Mitici, Baird şi Cosici, pentru că aceştia şi-au depus memorii şi, în plus, au probleme cu permisul de muncă şi cu viza. Fundaşul ivorian a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că este dispus să revină la Ştiinţa doar dacă Mititelu îi plăteşte restanţele financiare, iar oficialii “alb-albaştrilor” vor reuşi să îi obţină viza şi permisul de muncă.

“Universitatea Craiova are cei mai minunaţi suporteri”

Stephane Acka ne-a mai mărturisit că este la curent cu ultimele schimbări de la Craiova şi s-ar bucura dacă va reveni la Ştiinţa, deoarece este îndrăgostit de fanii olteni. “Chiar dacă nu sînt în România cunosc tot ce se întîmplă la Universitatea Craiova. Am discutat sîmbătă cu Nicolo Napoli şi m-a anunţat de toate schimbările de la club. Mă voi întoarce doar dacă Adrian Mititelu şi Marin Condescu vor găsi o cale să îmi rezolve problema cu actele. Am nevoie de permis de muncă şi de viză de şedere în România. Chiar dacă mi-am despus memoriu la FRF, mă voi întoarce la Craiova după ce îmi voi primi şi restanţele salariale pe patru luni. Am primit un salariu, am auzit că eu am fost singurul fotbalist plătit pînă acum. Vreau să mă întorc la Universitatea Craiova pentru minunaţii suporteri ai acestei echipe. Am înţeles că Marian Condescu are un proiect foarte bun, doreşte să întărească echipa cu noi transferuri, iar dacă acest lucru se va întîmpla, atunci vă daţi şi voi seama ce atmosferă vor face la meciurile Ştiinţei suporterii noştri. Nu sînt avar după bani, dar nici nu pot să stau neplătit într-o ţară străină. Am şi eu de întreţinut o familie acasă, iar dacă stau aproape cinci luni neplătit, cum credeţi voi că mă pot descurca? Dacă problemele mele se vor rezolva, atunci vă anunţ că Acka va juca şi din retur pentru Universitatea Craiova”, a declarat Acka pentru FANATIK.

acka-si-mitic-pleaca-de-la-fc-u

 

15
meciuri a jucat Stephane Acka pentru FC U Craiova

250
de mii de euro este cota ivorianului conform transfermarkt.de