SCANDAL la CS U Craiova! Vestiarul oltean explodează

Viorel Ferfelea, mijlocaşul formaţiei CS U Craiova, a explicat la finalul jocului pierdut de echipa, pe teren propriu, cu ASA Tg. Mureş, scor 1-2, din ce motiv formaţia sa a trebuit să se...
02.03.2014 | 17:47
SCANDAL la CS U Craiova Vestiarul oltean explodeaza
ADVERTISEMENT

Viorel Ferfelea, mijlocaşul formaţiei CS U Craiova, a explicat la finalul jocului pierdut de echipa, pe teren propriu, cu ASA Tg. Mureş, scor 1-2, din ce motiv formaţia sa a trebuit să se recunoască înfrîntă după cele 90 de minute de joc, deşi alb-albaştrii conduceau la pauză cu scorul de 1-0. “Dacă ne luăm după ceea ce s-a întâmplat în prima repriză, am fi putut să intrăm la pauză cu 2-0 sau cu 3-0. Însă, în a doua repriză, nu pot să-mi explic ceea ce s-a întîmplat. Probabil că nu am avut aceeaşi prospeţime ca în prima parte şi cei de la Târgu Mureş ne-au taxat. Nu am căzut psihic, ci fizic. Dacă nu poţi să alergi, degeaba vrei tu…”, a spus Ferfelea.

ferfelea

 

Aşa cum era de aşteptat, după ce a auzit declaraţiile făcute de elevul său, Ovidiu Stîngă s-a arătat total surprins de spusele mijlocaşului său, mai ales că în această iarnă chiar tehnicianul a adus la echipă un preparator fizic din Olanda, Laurens Ebben, 47 de ani, care a lucrat în trecut şi la Ajax Amsterdam. În plus, CS Universitstea Craiova a avut parte în pauza competiţională de două cantonamente, desfăşurate în cele mai bune condiţii, în Antalya.

ADVERTISEMENT

“Fotbaliştii mei nu au pierdut meciul din cauza problemelor fizice

Contactat de FANATIK.RO, Ovidiu Stîngă l-a atacat pe Ferfelea şi a dezvăluit că va purta o conversaţie lămuritoare în zilele următoare. “Voi avea o discuţie cu Viorel Ferfelea să văd de ce a declarat aceste lucruri, Eu nu sînt sub nicio formă de acord cu ce a spus el după meci. Nu ştiu ce a fost în capul lui cînd a spus lucrurile astea. Totuşi, aş vrea să cred că era un pic obosit şi nu a gîndit corect ce a spus. Eu am adus la echipă un prepataror fizic din Olanda foarte bun, care a lucrat excelent cu jucătorii mei. Dacă băieţii aveau probleme fizice, atunci noi ne dădeam imediat seama în urma testelor de sînge pe care le-am făcut. Mai mult, pe jucătorii mei i-am testat în Antalya şi cu nişte aparate speciale. Vă repet, sînt total surprins de declaraţiile făcute de Ferfelea, iar noi nu am pierdut meciul din cauza faptului că am fi căzut fizic”, şi-a început Stîngă discursul.

stanga

“Ştiu unde am greşit, însă le voi spune doar elevilor mei”

În continuare, Ovidiu Stîngă a ţinut să explice cauzele acestui eşec. ” Eu ştiu foarte bine unde am greşit chiar şi eu, însă ştiu la fel de bine unde au greşit şi băieţii mei. Ei au avut undeva un blocaj psihic, în partea a doua a jocului. În prima parte am ratat destul de mult, puteam intra la pauză cu un avantaj de două sau trei goluri. Voi face o analiză a acestui joc cu băieţii mei şi voi regla lucrurile”, a mai spus Stîngă pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Nu subestimez deloc FC Universitatea Craiova”

Stîngă a vorbit şi despre şansele de promovare ale echipei sale în Liga I. “Chiar dacă am pierdut meciul cu ASA, noi rămînem în continuare favoriţi la promovare. Ne vom bate cu ei, cu Vîlcea şi cu Bistriţa, dar nu trebuie să uităm de FC Universitatea Craiova. Chiar dacă FCU are acum problemele pe care le are, şi această echipă este capabilă de lucruri mari. Eu nu subestimez sub nici o formă echipa lui Adrian Mititelu”, a mai declarat  tehnicianul lui CS U.

“Nu se pune problema să plec”

În final, Ovidiu Stîngă a exclus varianta părăsirii băncii tehnice a actualei sale echipe. “Vă daţi seama că nu i-a căzut bine nimănui de la noi din club acest eşec, însă eu am în continuare creditul conducerii mele şi nu s-a pus sub nicio formă problema că aş putea să fiu înlocuit. Nu mi s-a reprosat nimic, cu toate că eu sînt conştient că nu trebuie să mai înregistrăm şi alte eşecuri”, a încheiat fostul internaţional.

ADVERTISEMENT