News

Motivul ieşirii din formă a lui Băluţă şi vizitele la Bucureşti!

Căpitanul Craiovei, Alex Băluţă nu reuşeşte să iasă din pasa proastă prin care trece de o bună perioadă.
08.03.2018 | 14:09

CS Universitatea Craiova s-a impus în faţa lui Dinamo, scor 1-0, în sferturile de finală ale Cupei României, pe “Ion Oblemenco”, dar Alexandru Băluţă, căpitanul formaţiei pregătite de Devis Mangia, nu a reuşit să impresioneze nici de data aceasta. 

Căpitanul celor de la Universitatea Craiova nu a mai înscris de pe 16 decembrie 2017, atunci când oltenii s-au impus în faţa liderului CFR Cluj, scor 2-1, iar Alexandru Băluţă deschidea scorul în minutul 45+1. Titularizat de Devis Mangia în derby-ul din Cupă cu FC Dinamo Bucureşti, mijlocaşul ofensiv nu i-a impresionat pe fanii aflaţi pe stadion. FANATIK.RO a aflat că antrenorul italian nu îşi dorea să-l titularizeze pe Băluţă în  partida cu formaţia lui Florin Bratu, dar nu a avut alte soluţii pe acel post care să-l convingă.

S-a despărţit de iubită!

FANATIK.RO a aflat care este unul dintre motivele pentru care Alexandru Băluţă nu trece printr-o perioadă prea bună din punct de vedere fotbalistic. Căpitanul oltenilor s-a despărţit de curând de Luiza Biţînă, femeia care l-a susţinut în ultimii ani şi care urma să-i devină soţie. VEZI ÎN GALERIE MAI MULTE IMAGINI!

Drumuri tot mai dese la Bucureşti

Mai mult, despărţirea lui Alex de Luiza ar avea legătură şi cu drumurile tot mai dese ale jucătorului la Bucureşti. Iar acestea nu au legătură cu Gigi Becali, care îl doreşte şi acum pe jucător la Steaua, ci cu o nouă cucerire pe care căpitanul Craiovei a făcut-o în Capitală!

Cotat de site-urile de specialitate la 2.000.000 de euro, Alexandru Băluţă a bifat 25 de partide în sezonul 2017-218, în toate competiţiile, a înscris 11 goluri şi a oferit 4 pase decisive. Mijlocaşul ofensiv s-a aflat pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, patronul lui FCSB fiind dispus să ofere 3.000.000 de euro pentru el.

1 gol a înscris Băluţă pentru echipa naţională a României