Pariuri sportive

MARCA citează FANATIK! Destăinuirile lui Contra, preluate de spanioli: “Nu sînt fericit. Getafe m-a vîndut!”

UPDATE / Cotidianul Marca citează FANATIK.RO, preluînd declaraţiile oferite de antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra, cu privire la plecarea în China....
03.01.2015 | 13:45
MARCA citeaza FANATIK Destainuirile lui Contra preluate de spanioli Nu sint fericit Getafe ma vindut
ADVERTISEMENT

UPDATE / Cotidianul Marca citează FANATIK.RO, preluînd declaraţiile oferite de antrenorul lui Getafe, Cosmin Contra, cu privire la plecarea în China.

contraaaa

Cosmin Contra va sta pe bancă şi la meciul pe care Getafe îl va disputa duminică împotriva celor de la Rayo Vallecano. ”Guriţă” a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO despre toate detaliile transferului la Guangzhou R&F. Contra va încasa 4.000.000 de euro în următorii doi ani de la gruparea din China şi are ca obiectiv cîştigarea campionatului.

ADVERTISEMENT

Plecarea lui Cosmin Contra în China a fost pusă sub semnul întrebării în urmă cu cîteva zile, plata nefiind aprobată de oficialităţile din China, conform regulilor din Asia. Jurnaliştii de la Marca au anunţat că problemele s-au rezolvat, iar Cosmin Contra va merge în China în primele zile ale lui 2015. Cu toate acestea, Cosmin Contra a dezvăluit pentru FANATIK.RO că banii încă nu au intrat în conturile lui Getafe. ”Pînă cînd banii nu ajung la club, eu nu plec. Pînă azi (nr. 2 ianuarie) banii n-au ajuns. E sigur că eu voi fi pe bancă şi la meciul cu Rayo Vallecano de duminică. Probabil, săptămîna viitoare vor ajunge şi banii şi apoi voi pleca în China”, a spus Contra pentru FANATIK.RO.
contra-getafe

“Nu-s fericit că plec. M-au forţat!”

Plecarea la Guangzhou R&F nu este deloc agreată de Cosmin Contra. Clubul Getafe va încasa aproximativ 2.000.000 de euro de la gruparea din China în schimbul antrenorului român. ”Nu sînt deloc fericit că plec în China. Nu voiam să plec. Clubul m-a vîndut! Situaţia de la Getafe este una foarte gravă. Fără banii pe care îi primeşte din urma transferului meu, nu ştiu ce s-ar fi întîmplat în următoarele luni… ce-i mai rău! Sînt cel mai scump antrenor vîndut de Getafe în istorie! Am considerat că aşa este cel mai bine, în urma plecării în China aş ajuta foarte mult clubul. Astfel, am ales să plec, cu toate că sînt nefericit!” a mai spus Comin Contra pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

contra

După cei doi ani pe care îi va petrece la Guangzhou R&F, Cosmin Contra se va întoarce în Europa. Preşedintele lui Getafe, Angel Torres, i-a propus un contract inedit lui Cosmin Contra. ”Acolo voi sta doi ani după care vreau să mă întorc în Europa. De altfel, preşedintele lui Getafe mi-a propus să revin la Getafe şi mi-a pus deja în faţă un contract care să intre în vigoare peste doi ani, imediat ce expiră cel cu Guangzhou. Trebuia doar să semnez! Nu am făcut-o pentru că nu ştiu ce va fi peste doi ani sau dacă el va mai fi preşedinte. O simplă strîngere de mînă îmi este suficientă. Mă întorc cu cea mai mare plăcere la Getafe după ce îmi termin treaba în China”, a dezvăluit Cosmin Contra pentru FANATIK.RO.

0 e numărul de înfrîngeri ale lui Contra în faţa Barcelonei. ”Guriţă” a jucat de două ori împotriva echipei blaugrana de cînd antrenează în Spania, 0-0 şi 2-2 au fost scorurile înregistrate, fiind singurul antrenor neînvins de Barcelona în 2014, în Spania

28 de meciuri oficiale a bifat Cosmin Contra la Getafe. În tot acest timp, ”Guriţă” a înregistrat 10 victorii, 8 remize şi 10 înfrîngeri.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: