Sport

EXCLUSIV/ Scandal! Culisele demiterii lui Piţi. “Ne-a înşelat!”

Membrii Consiliului de Administraţie ai formaţiei Al Ittihad au rămaşi şocaţi cînd au observat că nu mai pot să-l demită pe Victor Piţurcă, atît de uşor, fără nici o pretenţie...
12.06.2015 | 00:00
EXCLUSIV  Scandal Culisele demiterii lui Piti Nea inselat
ADVERTISEMENT

Membrii Consiliului de Administraţie ai formaţiei Al Ittihad au rămaşi şocaţi cînd au observat că nu mai pot să-l demită pe Victor Piţurcă, atît de uşor, fără nici o pretenţie financiară din partea acestuia, conform unei clauze din contract, după ce fostul selecţioner a ratat obiectivul impus de conducere, locurile 1-3. Însă chiar şi în aceste condiţii, arabii sînt decişi să-i rezilieze contractul selecţionerului cu orice risc.

Victor Piţurcă vrea să demonstreze că rămîne unul dintre cei mai abili antrenori din fotbalul românesc atunci cînd vine vorba de parafarea contractelor sale şi a membrilor din staff-ului. De ce? FANATIK.RO a aflat amănunte exclusive din anturajul echipei Al Ittihad, dar mai ales de la ultima şedinţă a Consilului de Administraţie a clubului arab. Concret? După ce fostul selecţioner al României a ratat obiectivul principal, clasarea pe unul din locurile 1-3, conducătorii echipei au dorit să-l demită pe antrenorul român conform unei clauze stipulată în contract la începutul parafării angajamentului între cele două tabere.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Transferuri de Ligă, pe bani puţini! “Oferta e O RUŞINE!”

ŞOC! Clauza obiectivului impus lui Piţi a dispărut!

În momentul în care fostul selecţioner al României a întrebat pe ce bază i se cere demisia, membrii Consililui de Administraţie au rămas şocaţi cînd au observat că din contractul lui Victor Piţurcă dispăruse clauza de obiectiv. “Nu se poate aşa ceva! Cine i-a scos clauza demiterii, fără nici o pretenţie financiară, dacă nu se clasează pe unul din locurile 1-3?“, s-au întrebat aceştia, după care au aflat în ce condiţii antrenorul român a putut să scape fără să fie dat afară, deşi a ratat obiectivul principal.

STEAUA. Mega lovitură pentru Liga Campionilor! Pregătesc revenirea lui Keşeru

“Îl demitem cu orice risc. Piţurcă nu mai are ce să caute la noi”

Cu toate acestea, FANATIK. RO a aflat că membrii Consilului de Administraţie al lui Al Itthad sînt decişi cu orice risc să-l demită pe fostul selecţioner chiar dacă acesta a avut sprijinul preşedintelui clubului pentru scoaterea clauzei respective din contract. ” Nu se poate aşa ceva! Eliminarea clauzei se putea face doar cu acordul întregului consiliu de administraţie. Piţurcă nu mai are ce să caute la echipa noastră. Îl vom demite cu orice risc. Vom plăti cît putem doar ca să nu mai fie antrenorul lui Ittihad“, au tunat conducătorii arabi.

ADVERTISEMENT

Vrei să vezi ROM NIA la EURO 2016? Se pun în vînzare biletele. Cît costă un tichet

Cine îl doreşte trebuie să plătească 2.5 milioane de dolari

FANATIK.RO a aflat că, deşi Victor Piţurcă ar intenţiona să plece de la Al Ittihad, totuşi nu o va face pînă nu îşi va găsi o echipă potentă financiar, cel mai probabil tot din zona Golfului, care poate să îşi permită acum să îi plătească clauza de reziliere a contractului venită din partea sa. Surse din anturajul fostului selecţioner ne-au dezvăluit că dacă acesta vrea să plece de cîrma formaţiei sale, pînă nu i se termină contractul, atunci trebuie să plătească 2.5 miloane de dolari.

ULTIMĂ ORĂ! Anunţul OFICIAL! Ce va fi Rădoi la Steaua! Ce i s-a impus

 

Tags: