Scandal la vestiar! Dică a turbat cu Alibec: “Treci pe pastile!”

EXCLUSIV
Andrei Trifan    Daniel Vlad   
in Stiri sportive
20/03/2018, 11:19
Scandal la vestiar! Dică a turbat cu Alibec: “Treci pe pastile!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Minutul 71 al derby-ului dintre CFR şi FCSB a consemnat un moment tensionat în tabăra roş-albaştrilor. Furios că a fost înlocuit de Nicolae Dică, Denis Alibec a explodat pe banca de rezerve. A urmat un adevărat circ! S-a aşezat nervos pe bancă, apoi s-a ridicat iar şi a început să ţipe spre tehnicianul său! Ca un copil supărat că i s-a luat jucăria, Alibec a strigat din toţi rărunchii: “Tu pe mine mă schimbi, mă?!(VEZI DETALII AICI). Scorul era 1-0 pentru CFR, iar FCSB avea un om în plus. Ghinionul a făcut ca Gnohere, cel care a intrat în locul lui Alibec, să fie eroul echipei, cu golul egalizator înscris în prelungiri.

Dică a anunţat furtuna… 

Nicolae Dică era precum o oală sub presiune atunci când a fost întrebat de gestul atacantului său. “Nu am fost atent la ce a spus Alibec când l-am schimbat, întrebaţi-l pe el ce a zis. Eu voi discuta cu el între patru ochi. Denis Alibec e singurul care poate să iasă şi să spună ceva despre antrenor. Aşa este el, dar nici nu am fost atent dacă a comentat sau nu decizia de a fi înlocuit“, a declarat Dică, imediat după joc (VEZI DETALII AICI)

… apoi l-a distrus pe Alibec la vestiare!

Antrenorul FCSB s-a ţinut de cuvânt. FANATIK.RO a aflat dialogul dur pe care l-au avut Dică şi Denis Alibec. Tehnicianul a intrat furios la cabine şi l-a fixat cu privirea pe vârful său. Aflase că Alibec s-a plâns pe bancă de randamentul unora dintre colegii săi, motiv pentru care şi prestaţia lui ar fi fost afectată. Dacă pe teren a evitat să îl confrunte pe elevul său, care îi striga şi “Eu sunt cel mai slab?!“, la vestiare lucrurile au stat altfel. Dică ar fi avut un mesaj dur, scurt şi tranşant: “Dacă nu te poţi controla, ia pastile! M-am săturat de figurile tale!“, i-ar fi transmit antrenorul FCSB.

Gigi Becali a încercat să calmeze spiritele: “Mă mir că nu a certat bara!”

Conştient că un nou scandal cu Alibec este ultimul lucru care îi trebuie echipei în lupta pentru titlu, Gigi Becali a încercat să toarne apă pe focul aprins de atacant şi de antrenor. Astfel, după meci, Becali a fost împăciuitor, a încercat să îi găsească scuze lui Alibec şi a dat o tentă amuzantă gestului acestuia de a-l trage la răspundere pe Dică.

E normal să fie supărat Alibec. Credea că o să facă şi el ceva dacă e CFR în zece. Joacă aşa când eşti egal pe teren, dacă eşti fotbalist. Nu vreau să îl mai cert. El e ca un copil, se supără pe băncile de rezervă, pe iarbă, pe bară când nu joacă bine. Mă mir că nu a certat bara că a stat în calea lui Budescu“, a spus Gigi Becali. (VEZI DETALII AICI)

Închide ×