El este jucătorul pe care vor să I-L FURE lui Gigi Becali!

"Vom aduce în locul lui Dănciulescu tot un atacant cu experienţă, dar mai tînăr", spunea patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, imediat după înfrîngerea cu 1-0 de la Cluj-Napoca, împotriva...
16.11.2013 | 17:40
El este jucatorul pe care vor sa IL FURE lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

“Vom aduce în locul lui Dănciulescu tot un atacant cu experienţă, dar mai tînăr”, spunea patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, imediat după înfrîngerea cu 1-0 de la Cluj-Napoca, împotriva lui CFR. Între timp, “Danciu” şi-a anunţat retragerea din activitate, astfel încît s-a eliberat un loc în compartimentul ofensiv al lui Dinamo. Cum Ţucudean este singurul atacant care a marcat pentru “cîini” în actuala ediţie de campionat, dar păstrarea acestuia este pusă sub semnul întrebării din cauza ineficacităţii, oficialii fac tot posibilul pentru a-i aduce un concurent valoros pe post, avînd în vedere că Zougoula sau Ndaw nu se ridică la nivelul aşteptat.

La iarnă intră în ultimele şase luni

Sursele FANATIK au aflat că jucătorul pe care Dinamo vrea să-l transfere este Paul Batin, atacantul de 26 de ani aflat sub contract cu CFR Cluj, mai ales că situaţia contractuală a fotbalistului din Ardeal permite cumpărarea acestuia la un preţ suportabil pentru Ionuţ Negoiţă. În iarnă, Batin va intra în ultimele şase luni de contract, iar conducerea şi staff-ul tehnic au explicat deja că acesta va fi pus pe lista de transferuri, acesta nefiind inclus în planurile de viitor ale echipei. Chiar dacă jucătorul ar putea semna fără probleme cu roş-albii peste doar o lună şi jumătate, urmînd să vină gratis, în vară, planul conducătorilor este altul.

ADVERTISEMENT

Dinamo îl vrea din intersezon

Astfel, oficialii lui Dinamo nu au luat legătura direct cu Batin, ci cu omologii lor de la CFR, sperînd să obţină o trecere a atacantului în “Ştefan cel Mare” încă din această iarnă. Primele discuţii între cele două părţi au avut un final promiţător, părţile implicate în tranzacţie fiind în principiu ca pentru o sumă adecvată jucătorul să devină “cîine”, rămînînd totuşi ca discuţiile să mai continue şi în pauza competiţională, mai ales că pentru fotbalist şi-a manifestat interesul şi Steaua, iar fotbalistul ia în calcul şi această variantă. Se pare însă că dinspre Ghencea, singurul care îl doreşte pe Batin cu adevărat este patronul Gigi Becali, nu şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf, care nu îl vede o soluţie care să suplinească jucători precum Pantelis Kapetanos sau Federico Piovaccari.

375111-paul-batin

Batin preferă Dinamo în defavoarea Stelei

Ca un argument în favoarea trecerii lui Batin din Ardeal la Dinamo şi nu la Steaua, inclusiv atacantul este mai tentat de o mutare în “Groapă”, fapt pe care l-a dezvăluit mai multor apropiaţi. Faptul că Steaua este într-o formă mult mai bună nu îl impresionează foarte mult pe Paul Batin, acesta dorindu-şi în primul rînd să aibă şansa să fie titular, iar oficialii lui Dinamo vor să-i asigure titularizarea în cazul în care acceptă oferta salarială. Lucru care ar fi destul de dificil de realizat la Steaua avînd în vedere forma bună a lui Piovaccari, dar şi existenţa pe bancă a lui Kapetanos, atacant care cunoaşte mult mai bine echipa şi care se pliază perfect pe sistemul lui Reghecampf.

ADVERTISEMENT
Tags: