Sport

EXCLUSIV / “Dragomir să înţeleagă că nu e Ceauşescu”

Cu o zi înainte de alegerile de la LPF, fostul mare jucător al Stelei şi al echipei naţionale, Marcel Răducanu, din Germania, a lansat un atac dur la adresa lui Dumitru Dragomir mărturisînd...
13.11.2013 | 16:06
EXCLUSIV  Dragomir sa inteleaga ca nu e Ceausescu
ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte de alegerile de la LPF, fostul mare jucător al Stelei şi al echipei naţionale, Marcel Răducanu, din Germania, a lansat un atac dur la adresa lui Dumitru Dragomir mărturisînd pentru FANATIK că dictatura lui “Corleone” în fotbalul românesc ar trebui de mîine să înceteze. Îl cunosc pe Gino de atiţia ani, mi-a fost coleg la echipa naţională şi consider că el este persoana potrivită să-i ia locul lui Dumitru Dragomir. A venit timpul pentru o schimbare, deoarece Dragomir trebuie să înţeleagă că el nu e Ceauşescu. Dictatura lui în fotbalul românesc şi la LPF trebuie să înceteze. Nu poţi să stai acolo 100 de ani cît o vrea  omul asta să conducă Liga. Din acest motiv eu cred că conducătorii cluburilor din România trebuie să facă urgent o schimbare. Lumea trebuie să ştie că au început juniorii să plece pe capete definitiv din România. În ultimele săptămîni de zile am fost căutat de nenumărate familii din ţară ca şă-şi aducă copiii la şcoala mea de fotbal din Germania. Şi nu doar la şcoala mea au început juniorii de la noi să ajungă. Lumea poate o să zică că eu sînt nebun cînd spun lucrurile astea, dar credeţi-mă că asta e adevărul. În afară de Hagi şi de alţi patru – cinci oameni din România, pe nimeni nu mai interesează sectorul juvenil”. De asta trag un semnal de alarmă şi spun că este bine ca Gino să preia conducerea LPF, deoarece el a jucat fotbal şi ştie toate aceste probleme”,a încheiat Răducanu.

“Mircea Minea mi-a propus să preiau Academia de la Chiajna”

În continuare, fostul mare jucător al Stelei, Marcel Răducanu, a dezvăluit pentru FANATIK ce proiect din România a refuzat.” Am fost la un pas să mă întorc în ţară, dar în ultimul moment am refuzat proiectul care mi-a fost propus din mai multe motive. Am fost căutat de Mircea Minea de la Chiajna să-mi propună un proiect, însă după ce m-am consultat cu Liţă Dumitru, fostul meu coleg de la Steaua, cel care cunoaşte foarte bine siţuaţia de la sectorul juvenil, am decis că este mai bine să nu renunţ la Şcoala mea de fotbal din Germania. Poate cu altă ocazie şi în alte condiţii, nu este vorba de partea financiară, voi accepta propunerea respectivă”,a încheiat Răducanu.

ADVERTISEMENT

“Cine este Massimo Pedrazzini?”

În final, Marcel Răducanu a comentat şi faptul că Steaua a decis să-şi redeschidă Academia de fotbal sub comanda lui Massimo Pedrzzini.”Mă bucur că Gigi şi-a îndreptat din nou atenţia către sectorul juvenil din cadrul clubului său,E un lucru bun că cei de la Steaua se vor îngriji mai cu atenţie de juniorii săi, dar cine va conduce proiectul, Pedrazzini? Cine este acest om? Cu tot respectul pentru el, nu am auzit de această persoană. Totuşi, sper că pînă la urmă oamenii de acolo vor pune pe picioare o Academie puternică”,a încheiat Răducanu.