Fotbal intern

Petre Marin: “L-am dus pe stadion de la 3 luni! Nu regretăm Steaua!”

Petre Marin, fostul fotbalist al Stelei, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu are nici un regret că fiul său nu a ajuns la Steaua, deoarece proiectul lui Gică Hagi de la Viitorul este cel mai...
27.09.2015 | 10:46
Petre Marin Lam dus pe stadion de la 3 luni Nu regretam Steaua

Petre Marin, fostul fotbalist al Stelei, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu are nici un regret că fiul său nu a ajuns la Steaua, deoarece proiectul lui Gică Hagi de la Viitorul este cel mai viabil din fotbalul românesc.

Golul fantastic înscris de Răzvan Marin nu avea cum să nu aducă o mare bucurie în casa tatălui său, fostul internaţional şi fotbalist al Stelei, Petre Marin. Contactat telefonic de către FANATIK.RO “Jair” a acceptat cu mare plăcere să ne vorbească despre fiul său.

VEZI AICI REUŞITA SUPERBĂ A LUI RĂZVAN MARIN

Îi dai seama că m-au auzit toţi vecinii cînd Răzvan a marcat. Era să o sufoc chiar şi pe soţia mea după ce am strîns-o în braţe. La amîndoi ne-au dat lacrimile de fericire. Ce crezi că poate să simtă un părinte cînd vede la televizor că fiul lui marchează o bijuterie de gol? Goluri din astea le vedeai pe la Gică Hagi, Messi şi Ronaldo”, şi-a început discursul Petre Marin.

“Nu regret că nu a ajuns la Steaua”

În continuare, fostul fotbalist al “roş-albaştrilor” ne-a dezvăluit amănunte din viaţa fiului său. “Răzvan are fotbalul în sînge de mic. A fost un microb de care nu a scăpat. Pot să îţi spun cu mîna pe inimă că el a fost prezent pe stadion încă de la trei luni atunci cînd soţia mea venea cu el la meciurile mele de la FC Naţional. Ulterior l-am cărat după mine peste tot pe unde am jucat eu. A fost chiar şi prin vestiarul Stelei, dar uite că nu a ajuns să joace la această echipă. Şi chiar nu am nici un regret că nu a ajuns la Steaua, deşi am avut ofertă pentru el şi de acolo. Însă eu am preferat să rămînă la PRO Luceafărul, iar apoi, la prima ofertă venită de la Gică Hagi am preferat să meargă la Viitorul. Am acceptat să meargă acolo, deoarece proiectul celui mai mare fotbalist român din toate timpurile este cel mai viabil din fotbalul românesc”, ne-a spus Petre Marin.

STEAUA. Fanii, MITING pentru a prelua echipa de la Becali

“Şi eu mai marcam de la distanţă, dar din nimereală”

Întrebat dacă în cariera lui a reuşit o asemnea bijuterie de gol, Petre Marin a avut un răspuns foarte sincer. “Tată, ca să fiu sincer, să ştii că şi eu am mai dat goluri de la 30 de metri, dar eu trăgeam la nimereală, dacă intra bine, dacă nu, asta era. Însă trebuie să îţi spun că în viaţa mea nu am reuşit să marchez un gol din lovitură liberă”, aspus “Jair”.

STEAUA. E jucătorul lui Becali, dar ţine cu U Cluj! 

“Sper să ajunge să joace şi la echipa naţională”

În final Petre Marin ne-a mărturisit care mai este singurul său vis legat de fiul său. “Îţi dai seama că îmi doresc să prindă un transfer în străinătate. Cine nu îşi doreşte să joace la o echipă de afară, însă cel mai mare vis al meu este să îmi văd băiatul că joacă sub tricolor. Dacă Răzvan va ajunge şi la echipa naţională atunci o să fiu cel mai fericit tată din lume, nu că nu aş fi şi acum”, a spus acesta.

19 ani este vîrsta lui Răzvan Marin