Sport

EXCLUSIV. Gardoş pleacă de la Southampton. E dorit în Turcia

Florin Gardoş a ajuns la Southampton în vara anului 2014, dar a prins doar 17 meciuri în tricoul formaţiei din Premier League....
18.01.2017 | 11:55
EXCLUSIV Gardos pleaca de la Southampton E dorit in Turcia

Florin Gardoş a ajuns la Southampton în vara anului 2014, dar a prins doar 17 meciuri în tricoul formaţiei din Premier League.

Fundaşul în vîrstă de 28 de ani a suferit mai multe accidentări care l-au ţinut departe de terenul de fotbal, iar oficialii echipei Southampton au decis ca românul să joace pentru echipa secundă după ce s-a recuperat. În vara anului 2015 a suferit o accidentare gravă la genunchi şi a stat departe de teren aproape un an.

Oficialii echipei Southampton nu mai doresc să îi suporter salariul mare al fundaşului în vîrstă de 28 de ani şi doresc să scape de el în această iarnă. Deşi englezii sînt pregătiţi să renunţe la serviciile lui, FANATIK.RO a aflat că Florin Gardoş este dorit de una dintre echipele de top ale Turciei, dar şi de Rotherham, ultima clasată din a doua divizie engleză.

Zero şanse să ajungă la Steaua

Florin Gardoş putea să fie o soluţie şi pentru Steaua. Gigi Becali şi Laurenţiu Reghecampf sînt în căutarea unui fundaş central, dar şansele ca internaţionalul român să revină la vicecampioana României sînt mici. Gardoş are un salariu mult prea mare, iar finanţatorul Stelei nu îşi permite să-l plătească, dar Meme Stoica nu este de acord cu jucătorii care revin la Steaua după o perioadă în care nu au evoluat foarte mult. Totodată, “roş-albaştrii” şi-ar dori ca jucătorul să ajungă sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf sub formă de împrumut, lucru care nu este pe placul englezilor.

6.800.000 a primit Steaua pentru transferul lui Gardoş

5.000.000 de euro este cota lui Gardoş, conform transfermarkt