Sport

Exclusiv / Gigi, apel disperat: “Îmi vreau banii înapoi”

Gigi Becali nu se împacă nici acum cu ideea că statul român i-a confiscat în anul 2008 suma de 1.700.000 de euro, bani care, teoretic, ar fi trebuit să ajungă în buzunarele fotbaliştilor de...
01.06.2014 | 00:13
Exclusiv  Gigi apel disperat Imi vreau banii inapoi
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu se împacă nici acum cu ideea că statul român i-a confiscat în anul 2008 suma de 1.700.000 de euro, bani care, teoretic, ar fi trebuit să ajungă în buzunarele fotbaliştilor de la U Cluj pentru a-şi apăra corect şansele în partida contra formaţiei CFR Cluj. Vizibil afectat de această decizie, după ce a fost şi condamnat 3 ani cu executare pentru dare de mită în Dosarul “Valiza”, dar şi aflat într-o plină criză de lichidităţi, latifundiarul din Pipera a luat o decizie majoră.

Îşi vrea banii înapoi cu tot cu dobîndă

În aceste condiţii, după ce patronul stelist a făcut deja două plîngeri la CEDO pentru condamnările primite în cele trei dosare şi pentru faptul că nu este lăsat să se opereze la o clinică privată, în următoarele zile, conform surselor FANATIK.RO, avocaţii săi vor depune o plîngere  în numele clientului lor pentru că acestuia i s-au confiscat cei 1.700.000 de euro sub învinuirea de dare de mită. “Toată lumea ştie că acei bani nu urmau să fie oferiţi jucătorilor de la U Cluj sub formă de mită. Domnul Becali intenţiona doar să îi motiveze pe fotbaliştii lui Toni Doboş să joace corect meciul cu CFR Cluj, nu să se dea la o parte. Una este motivarea şi alta este mita. Însă, din păcate pentru domnia sa, judecătorii au decis că a fost vorba de dare de mită. În aceste condiţii, Gigi Becali speră să îi convingă pe judecătorii de la CEDO că banii săi nu au fost confiscaţi corect, iar dacă i se va da dreptate speră să primească şi dobîndă pentru fiecare zi din momentul în care banii săi au fost confiscaţi. Plîngerea respectivă se va depune sub pretextul discriminării”, ne-a spus un apropiat al latifundiarului din Pipera.

ADVERTISEMENT

“Îi va fi greu să mai obţină eliberarea condiţionată”

Sursa respectivă a mai dezvăluit că la ora actuală Gigi Becali ispăşeşte la Poarta Albă şi pedepsele primite din partea conducerii penitenciarului pentru faptul că a intrat în direct într-o emisiune televizată, dar şi pentru că a făcut un circ mediatic în cele 24 de ore libere primite în urmă cu două săptămîni: “Gigi Becali nu prea este acum ok din punct de vedere psihic după ce a fost sancţionat de conducerea penitenciarului, care i-a luat dreptul la vizite şi la pachet o lună de zile, dar mai ales pentru că nu mai iese, tot de o lună, la muncă, la Academia lui Hagi. Din fericire, sancţiunile acestea vor trece, dar problema mare a lui Gigi Becali va fi atunci cînd se va duce în faţa Comisiei pentru eliberarea condiţionată. În mod sigur toate aceste abateri disciplinare vor fi trecute într-un referat care îi va fi ataşat domnului Becali la dosarul de deţinut. Iar atunci cînd Comisia va observa referatul respectiv ar putea să îi respingă eliberarea condiţionată”.

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

Tags: