Fotbal intern

Prodanca, ACUZATĂ: “Mi-a trimis un mesaj în care mă înjură şi şantajează!”

UPDATE 19.09 18:22 / Pandurii Târgu Jiu a emis un comunicat prin care este specificat faptul că Mihai Prunariu, preşedintele grupării gorjene, a acţionat-o în instanţă pe impresara Anamaria...
18.09.2014 | 15:49
Prodanca ACUZATA Mia trimis un mesaj in care ma injura si santajeaza
ADVERTISEMENT

UPDATE 19.09 18:22 / Pandurii Târgu Jiu a emis un comunicat prin care este specificat faptul că Mihai Prunariu, preşedintele grupării gorjene, a acţionat-o în instanţă pe impresara Anamaria Prodan.

“Ca urmare a atacurilor mediatice ale impresarului Ana Maria Prodan Reghecampf, clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu consideră toate aceste afirmaţii ca fiind dezinformări. În plus, clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu, prin preşedintele Mihai Prunariu, a făcut următoarele demersuri:
1. Sesizare la Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal în baza art. 52, litera b, coroborat cu art. 52, alineat 2, litera b şi art.4, litera f;
2. Plângere la Parchetul Judeţean Gorj pentru ameninţare, şantaj şi hărţuire;
3. Acţiune civilă la Judecătoria Buftea pentru daune morale.
Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu şi preşedintele Consiliului de Administraţie, Mihai Prunariu nu va da curs unei polemici în mass-media pe acest subiect şi îşi rezervă dreptul de a acţiona numai pe cale disciplinar-sportivă, civilă sau penală, după caz”, se specifică în comunicatul trimis de oficialii formaţiei gorjene.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 17:00 / Contactat de FANATIK.RO, Mihai Prunariu a replicat: “Este o mare minciună ceea ce se spune despre jucători! Dacă vreun jucător declară că eu i-am folosit pentru propagandă, atunci eu plec din ţară, unde vrea doamna Anamaria Prodan! Totul a pornit de la faptul că FRF a obligat-o să returneze la Pandurii un comision ilegal pe care l-a luat pentru transferul lui Alexandru Vlad la Dnipro. Este vorba despre 250.000 de euro, iar noi am făcut săptămîna trecută o hîrtie prin care am spolicitat banii. Ea trebuie să-i înapoieze şi nu-i convine. De aceea m-a atacat pe Facebook, motiv pentru care i-am intentat proces civil la Judecătoria Buftea. Acum însă vreau să intentez şi proces penal, fiindcă mi-a trimis pe telefon un mesaj în care mă înjură, ameninţă şi şantajează”.

–––––––––––––––––––––––––––- 

În urmă cu aproximativ o lună, Eugen Pîrvulescu părăsea gruparea gorjeană afirmînd: “Am cunoscut cele mai mari succese la Pandurii, am depus o muncă teribilă la Pandurii, dar nu mai pot rămîne dacă nu sînt dorit. Dragoste cu sila nu se poate”, spunea Pîrvulescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Şi, se pare că nu ar fi singura problemă, în urmă cu cîteva zile, actualul preşedinte a avut o discuţie cu jucătorii, cărora le-a transmis că trebuie să fie prezenţi la manifestaţiile din judeţ ale partidului din care Prunariu face parte: “Dacă vă vreţi salariile şi primele plătite la zi, atunci vă vreau aici lîngă mine. Am nevoie de sprijinul vostru pentru că voi sunteţi foarte apreciaţi”, susţin surse din cadrul clubului că ar fi fost mesajul lui Mihai Prunariu către fotbaliştii alb-albaştri.

“Prunariu se crede Berlusconi!”

Însă, în ultimele zile, Mihai Prunariu a atacat-o şi pe soţia antrenorului lui Al Hilal, Anamaria Prodan. Agentul nu a rămas dator şi a oferit o reacţie savuroasă pentru FANATIK.RO: Mihai Prunariu îsi continua delirul şi se comportă în aceste zile ca un şofer de raliu care se îndreaptă cu o viteză halucinantă către un zid. Mai nou, omul care în acelaşi timp este, într-un soi de incompatibilitate vecină cu nebunia, preşedinte AJF Gorj, preşedinte la Pandurii Tg Jiu şi vicepreşedinte al unui partid politic. Se crede Silvio Berlusconi. Omul susţine că nu e nicio problemă că ocupă toate aceste funcţii concomitent, dar uită cîteva idei esenţiale. Spre exemplu, uită faptul că Berlusconi s-a retras din funcţiile oficiale pe care le ocupa la AC Milan atunci cînd a devenit premier. Chiar dacă n-ar fi fost aşa, Prunariu uită sau nu înţelege că reglementările FIFA şi UEFA s-au schimbat de cînd Berlusconi ajungea premier în 2001,  iar mai nou, cele două foruri supreme au prevederi extrem de stricte cînd e vorba de implicarea politicului în fotbal. Îl îndemn pe multifuncţionalul incompetent să ne ofere un exemplu actual asemănător cu al său”, a declarat Anamaria Prodan pentru FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!