Fanatik Show

ŞOC! Arlauskis joacă la două capete: “Poate pleca LIBER!”

UPDATE / Agentul lui Arlauskis, Leonid Istrati, a confirmat la FANATIK SHOW, pe LOOK TV, informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO: ...
22.09.2014 | 23:59
SOC Arlauskis joaca la doua capete Poate pleca LIBER
ADVERTISEMENT

UPDATE / Agentul lui Arlauskis, Leonid Istrati, a confirmat la FANATIK SHOW, pe LOOK TV, informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO:

Arlauskis are contract cu Steaua pînă în vară. Această echipă era soluţia perfectă pentru Arlauskis. El acum se află doar la 70 la sută din potenţial. Am avut ceva discuţii pentru Arla cu cei de la Steaua. Însă nu pot să spun că va continua sută la sută în Ghencea. Ne vom aşeza cît de curînd la masa negocierilor. În plus de asta, eu n-am vrut să îi transmit încă jucătorului, dar au început deja să sune şi alte echipe din Vest, pentru el, dar este bine să nu-l deranjez pînă în octombrie. Din spaţiul ex-sovitic nu vom mai lua în calcul nicio ofertă, doar din Occident. La Rubin el a avut ghinion că a avut concurenţă cu un portar foarte bun. Meritul transferului lui Arla la Steaua îi aparţine domnului Argăseală, dar şi faptul că Meme îl cunoştea pe acest băiat a contat enorm. Îi mulţumesc Stelei pentru faptul că l-a făcut pe Arlauskis să revină la o formă bună. Oferta Stelei este sentimentală, iar oferta din Occident este mult mai substanţială.”

ADVERTISEMENT

Prezent în studio, preşedintele onorific al Stelei, Helmuth Duckadam, a comentat afirmaţiile impresarului lui Arlauskis: Părerea mea este că afirmaţia, că el apără acum doar la 70 la sută din potenţialul lui este o glumă, dar totuşi eu cred că el va mai semna cu Steaua şi din vară. Arlauskis trebuie să aibă recunoştinţă faţă de club. Steaua i-a dat o şansă. Recunosc, eu am spus încă de la început că dacă apără patru-cinci meciuri o să fie greu de ţinut din iarnă.”

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

–––––––-

Valeriu Argăseală, preşedintele roş-albaştrilor, a dezvăluit că Gigi Becali s-a implicat în perioada în care a fost în cele cinci zile de permisie în negocierile pentru prelungirea contractelor unor fotbalişti aflaţi în ultimele luni de angajament cu Steaua.

ADVERTISEMENT

În această perioadă roş-albaştrii se află în febra negocierilor contractelor fotbaliştilor, care în vara anului viitor termină angajamentul cu Steaua. Dacă pînă acum s-a tot discutat că roş-albaştrii doresc să-i determine pe Szukala, Sănmărtean şi Prepeliţă să mai continuie în Ghencea, FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali doreşte cu orice preţ mai întîi să rezolve problema cu Arlauskis. Portarul lituanian a semnat în urmă cu patru luni un contract pentru un sezon cu Steaua, iar latifundiarul a rămas impresionat de evoluţiile acestuia în tricoul roş-albastru. Motiv pentru care Gigi doreşte ca Arlauskis să-şi prelungească angajamentul cu gruparea din Ghencea, mai multe discuţii în acest sens avînd deja loc.

arlauskis1-650x400

“Lui Arlauskis i-a crescut din nou cota după ce a ajuns la Steaua”

Contactat de FANATIK.RO, Leonid Istrati, impresarul lui Giedrius Arlauskis, a confirmat că a purtat deja unele discuţii preliminare cu oficialii din Ghencea privind prelungirea contractului portarului lituanian. “Da, este adevărat! Am avut unele discuţii de principiu cu cei de la Steaua. Însă, este devreme să spunem că am ajuns la un acord. Lui Giedrius i-a crescut enorm cota după ce a ajuns la Steaua. Acesta a fost şi scopul nostru. Cu siguranţă sînt multe echipe care îl monitorizează. Vom vedea în perioada următoare ce se va întîmpla”, a spus, pentru FANATIK.RO, Leonid Istrati, agentul lui Arlauskis.

ADVERTISEMENT

1. 700.000 EURO este cota lui Arlauskis comform transfermarkt

Tags: