News

EXCLUSIV Mașina în care a murit Răzvan Ciobanu, jefuită după accident! Ce a declarat la poliție proprietara

29.04.2019 | 16:55
EXCLUSIV Masina in care a murit Razvan Ciobanu jefuita dupa accident Ce a declarat la politie proprietara
Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață

Ies la iveală noi detalii halucinante după moartea lui Răzvan Ciobanu, veste care a șocat întreaga suflare a modei din România. Fostul creator de modă și-a pierdut viața într-un grav accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din Constanța.

Mașina în care se afla Răzvan Ciobanu ar fi fost jefuită

De parcă teribilul accident soldat cu moartea cunoscutului designer nu ar fi fost de ajuns, se pare că mașina în care se afla Răzvan Ciobanu ar fi fost jefuită, la scurt timp după producerea tragediei. Hoții ar fi sustras mai multe obiecte de valoare din interiorul autovehiculului.

Mașina ar fi fost jefuită, după accident. Proprietara a mers la poliție și a declarat că lipsesc lucruri din mașină. Au fost audiați și mai mulți martori care se aflau în aproprierea locului în care a fost găsit designerul. Se fac în continuare cercetări.”, au declarat în exclusivitate pentru FANATIK surse din apropierea anchetei.

Așa arată mașina în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața
Așa arată mașina în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața

Vedetele au transmis mesaje emoționante după moartea lui Răzvan Ciobanu

De îndată ce vestea morții cunoscutului creator de modă a devenit oficială, numeroase mesaje din partea celor care l-au iubit și apreciat au început să curgă pe rețelele de socializare, neputând lipsi nici reacțiile unor personalități ale modei românești și nu numai.

Spre exemplu, Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, nu a putut rămâne indiferent față de o asemenea tragedie, mai ales că este vorba despre un coleg de breaslă pe care l-a cunoscut destul de bine. Acesta s-a arătat de-a dreptul șocat, în condițiile în care Răzvan Ciobanu nu era un împătimit al vitezei.

Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine sa cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic”, a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate pentru Click. Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace” , a declarat Cătălin Botezatu.

Teo Trandafir a transmis la rândul său un mesaj emoționant la aflarea acestei vești tragice. „  Răzvan e în paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează şocul unei vieţi. Dumnezeu să-l ierte pe el şi s-o ajute pe ea. (…) Razvan, din nenorocire si Șocant, e in paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează șocul unei vieti. Dumnezeul să-l ierte pe el și s-o ajute pe ea…”, a declarat cunoscuta prezentatoare TV în exclusivitate pentru WOWbiz.