Fotbal intern

HALEP. Gigi a sunat-o după meci! Ce i-a transmis

HALEP. Gigi Becali a fost printre primii oameni care au felicitat-o pe Simona Halep, după senzaţionala victorie a acesteia în faţa Serenei Williams, la Turneul Campioanelor, de la Singapore. "Ne...
22.10.2014 | 13:32
HALEP Gigi a sunato dupa meci Ce ia transmis

HALEP. Gigi Becali a fost printre primii oameni care au felicitat-o pe Simona Halep, după senzaţionala victorie a acesteia în faţa Serenei Williams, la Turneul Campioanelor, de la Singapore. “Ne reprezinţi în toată lumea. Eşti mîndria noastră, a machedonilor! Îţi mulţumim pentru tot, să continui tot aşa”, a fost mesajul lui Gigi Becali, care a emoţionat-o teribil pe Simona.

HALEP. Aflat la muncă la Academia Gheorghe Hagi, Gigi Becali nu a putut să vadă meciul Simonei Halep, însă a fost ţinut la curent cu desfăşurarea acestuia. Este de notorietate faptul că patronul Stelei s-a ataşat enorm faţă de Simona Halep, după ce aceasta a ajuns cunoscută, mai ales că ambii sînt machedoni. “Nu scapă nici un meci, chiar dacă este condamnat. Dacă se află în celulă, vede meciul. Dacă e la muncă şi nu poate, ţine legătura prin telefon. Acum a fost printre primii oameni care au sunat în Singapore. A vorbit cu Stere Halep, tatăl Simonei, şi i-a transmis că îi mulţumeşte că reprezintă neamul machedonilor cu succes în toată lumea. Nu a stat mult la telefon, era la muncă şi nu poate să stea mult la convorbiri, mai ales că este controlat”, au dezvăluit sursele din anturajul lui Becali.

Halep, invitaţie pentru 20 de machedoni!

HALEP. La Singapore, familia Halep a ţinut să invite, pe cheltuielile acesteia, 20 de machedoni, acest gest fiind elocvent pentru legăturile strînse dintre ei. “Gestul făcut de familia Halep arată clar că machedonii sînt uniţi, se respectă şi au grijă unii de ceilalţi. 20 de prieteni, care sînt şi apropiaţi ai lui Becali, au fost invitaţi la această competiţie”, au precizat sursele FANATIK.RO. De fapt, la finalul partidei, Simona Halep a dorit să le mulţumească românilor veniţi la Singapore. “Vreau să le mulţumesc că sînt alături de mine şi că m-au susţinut pînă la capăt”, a declarat Simona, după victoria istorică în faţa Serenei Williams.

Halep şi la Poarta Albă!

HALEP. “Virusul” Halep contactat şi de Gigi Becali s-a răspîndit imediat la Poarta Albă, deţinuţii fiind înnebuniţi după meciurile româncei. “Becali ne zice de fiecare dată că e nebunie la puşcărie cînd încep meciurile lui Halep, se trăieşte intens. Îţi dai seama cum e ca 100-200 de oameni să strige numele lui Halep într-o încăpere?”, au fost dezvăluirile făcute de persoane din anturajul lui Becali pentru  FANATIK.RO. 

Mirela Boureanu Vaida, DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ: “Am pierdut o sarcină pe scenă”

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!