Exclusiv. Nemec s-a decis! Unde va juca din sezonul viitor

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
07/02/2018, 14:55
Exclusiv. Nemec s-a decis! Unde va juca din sezonul viitor

Adam Nemec a intrat în ultimele şase luni de contract la începutul anului 2018, iar atacantul în vârstă de 32 de ani nu a acceptat oferta celor de la FC Dinamo Bucureşti de a-şi prelungi contractul. 

FANATIK.RO a aflat că între Nemec şi oficialii din “Ştefan cel Mare” a mai existat o discuţie în care s-a pus problema ca acesta să rămână în Liga 1 Betano, dar slovacul nici nu a vrut să audă, chiar dacă Ionuţ Negoiţă a vrut să-i facă cel mai mare salariu de la Dinamo, adică 15.000 de euro pe lună. Nemec le-a transmis “câinilor că nu mai vrea să rămână, ci îşi doreşte să revină în ţara sa natală.

Nemec s-a înţeles cu MSK Zilina

Mai mult, conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, Adam Nemec a ajuns la un acord cu MSK Zilina, echipa unde a început fotbalul ca profesionist, în 2004. Mai mult, viitoarea soţie a atacantului de la Dinamo, Zuzana Kollarova, nu s-a acomodat în Bucureşti şi i-a transmis lui Nemec că nu îşi mai doreşte să fie plecată tot timpul.

Fosta Miss Univers Slovacia 2016, Zuzana Kollarova, consideră că Bucureştiul este un oraş mult prea agitat pentru ea  şi îşi doreşte să-şi construiască o familie alături de Adam Nemec în Slovacia şi să-l facă tătic pentru prima oară.

Zilina e fost rivală a “câinilor”din Champions League

Zilina este fosta adversară a “câinilor” din turul II preliminar al Champions League, sezonul 2004-2005, atunci când FC Dinamo Bucureşti a câştigat ambele meciuri cu 1-0, golurile fiind înscrise de Ionel Dănciulescu. Adam Nemec era în lotul celor de la slovacilor când a avut loc dubla dintre Zilina şi Dinamo, atacantul ajungând la rivala “câinilor” pe 1 iulie 2004, dar nu a evoluat în cele două partide.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.