Sport

EXCLUSIV / Pancu poate conduce din nou ! “Abia aştept să mă urc la volan”

Daniel Pancu va fi, în foarte scurt timp, şofer cu acte în regulă. Gloria giuleşteană a susţinut proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere pe care a obţinut-o fără nici un...
15.07.2014 | 10:00

Daniel Pancu va fi, în foarte scurt timp, şofer cu acte în regulă. Gloria giuleşteană a susţinut proba teoretică pentru obţinerea permisului de conducere pe care a obţinut-o fără nici un fel de problemă.

“Sînt foarte fericit, am scăpat de toate ghinioanele. Am trecut cu brio sala, acum urmează să dau şi traseul, care este o formalitate pentru mine. Aştept cu nerăbdare să mă urc la volan şi să conduc din nou o maşină adevărată. Îmi voi reobţine, în sfîrşit, permisul de conducere. Mă săturasem de moped-uri, taxiuri sau să apelez la ajutorul colegilor”, a spus Daniel Pancu pentru FANATIK.RO.

Şi-a luat moped de 3.200 de euro

La finalul lui 2008, Pancone a rămas fără permis de conducere după ce a fost depistat conducînd sub influenţa alcoolului. În urma procesului, atacantul s-a ales cu închisoare cu suspendare şi s-a văzut nevoit să susţină din nou examenul auto pentru redobîndirea permisului care i-a fost anulat. Ingenios, Pancu a găsit o modaliate prin care să ajungă la Pro Rapid fără să stea pe scaunul din dreapta şi şi-a achiziţionat o maşină electrică, pentru care nu avea nevoie de carnet. Mopedul cu care giuleşteanul s-a deplasat la antrenamente l-a costat 3.200 de euro şi a fost denumit “furia vişinie”.

pancone

 

“Vrem să întîlnim Steaua în Cupa Ligii pentru a le lua pulsul pentru meciul din campionat”

Daniel Pancu a prefaţat, prin intermediul FANATIK.RO, partida cu CS U Craiova, din turul preliminar al Cupei Ligii, programată miercuri în Giuleşti.

„Am semnat un nou contract cu Rapid, voi juca împotriva lui CS U. Mă simt bine şi abia aştept să începem acest sezon. Din păcate, noi vom avea juniori pe banca de rezerve, iar acest lucru s-ar putea să conteze. La fel, cei de la CS U Craiova au o lună de pregătire, s-au antrenat, au jucat partide amicale. În schimb, noi ne antrenăm de numai o săptămînă. Dar nu-mi fac probleme că am lua multe. Pe Giuleşti nimeni nu poate să vină şi să spună că ne va umili. Vrem să trecem de CS U şi să întîlnim Steaua, pentru a le lua pulsul pentru partida cin campionat. Pentru a rezista în Liga 1 avem nevoie de cel puţin încă şase jucători cu experienţă. Sînt convins că vor veni şi sponsori cît de curînd şi că acest club îşi va reveni”, a spus Pancu pentru FANATIK.RO.

 P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!