Fotbal intern

STEAUA. Prima reacţie a lui Gabi Matei după plecarea din Ghencea: “Nu este un pas înapoi!”

STEAUA. UPDATE / Fotbalistul împrumutat de Steaua la FC Braşov, Gabi Matei a vorbit despre plecarea sa din Ghencea şi îşi doreşte să demonstreze oficialilor "roş-albaştrilor" că merită să...
31.01.2015 | 11:30

STEAUA. UPDATEFotbalistul împrumutat de Steaua la FC Braşov, Gabi Matei a vorbit despre plecarea sa din Ghencea şi îşi doreşte să demonstreze oficialilor “roş-albaştrilor” că merită să fie păstrat. “În primul rînd, am venit să joc mai mult. Nu cred că e un pas înapoi pentru mine.  Îmi doresc să mă relansez aici, la Braşov, şi să mă întorc în vară la Steaua şi să joc acolo“, a spus Gabi Matei la Dolce Sport.

STEAUA. UPDATE / Site-ul oficial al Stelei a confirmat FANATIK.RO. “Roş-albaştrii” l-au împrumutat pe Gabriel Matei la FC Braşov pînă la sfîrşitul returului.

Untitled

Gabriel Matei, împrumutat la FC Braşov!

FC Steaua Bucureşti anunţă că fundaşul dreapta Gabriel Matei a fost împrumutat la FC Braşov pînă la sfîrşitul sezonului competiţional.

Jucătorul, care se află în cantonament cu “roş-albaştrii” în Turcia, va face joncţiunea cu lotul echipei braşovene în cel mai scurt timp.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Gabi, îi urează mult succes în perioada pe care o va petrece la Braşov şi speră să revină în cea mai bună formă în Ghencea.

Gabriel Matei este un fundaş dreapta născut pe 26 februarie 1990, la Curtea de Argeş. A debutat în fotbalul mare pentru Internaţional Curtea de Argeş, după care s-a transferat la Pandurii Târgu-Jiu, pentru care a evoluat un sezon. A fost transferat la Steaua în 2011, unde a evoluat, din păcate, în doar 12 partide pînă în prezent, din cauza unor accidentări grave. A cîştigat două titluri de campion şi Super Cupa României cu Steaua”

––––––––––––––––––

STEAUA. Fundaşul dreapta Gabi Matei, adus în Ghencea la insistenţele lui Mihai Stoica pentru 600.000 euro şi 20% dintr-un transfer ulterior, a fost împrumutat la FC Braşov pentru următoarele şase luni!

STEAUA. După o agonie de trei ani de zile, Gabi Matei a reuşit, prin intermediul impresarului său, Anamaria Prodan, să plece de la Steaua. Conform surselor din anturajul jucătorului de 24 de ani, Matei s-a înţeles cu oficialii ardeleni ca acesta să schimbe echipamentul pentru returul actualei ediţii de campionat. “Actele sînt semnate, anunţul va fi făcut în scurt timp”, au precizat sursele FANATIK.RO

Calvarul lui Matei, poveste de roman

STEAUA. Noul jucător al lui FC Braşov a trăit o dramă în Ghencea, acesta nereuşind în cei trei ani în care a făcut parte din lotul campioanei, să se impună în garnitura de start. Asta în ciuda faptului că întreaga conducere a Stelei a avut încredere în capacităţile fundaşului dreapta. Accidentările repetate şi de lungă durată, dar şi viaţa extrasportivă, l-au făcut pe acesta să aibă probleme de acomodare la cea mai titrată formaţiei din fotbalul românesc. Dacă pe plan fotbalistic nu a ieşit în evidenţă, fundaşul este cunoscut în lumea mondenă în urma relaţiei tumultoase pe care a avut-o cu Mădălina Pamfile, una dintre figurile cunoscute ale showbiz-ului românesc.

 

2.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-AVANTUL BARSANA 4-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (26.09.2013)