Fanatik Show

VIDEO / Vassaras, BĂGAT în şedinţă: “Tai în carne vie!”

UPDATE 18:50 / Ioan Horoba a vorbit pentru FANATIK SHOW despre discuţia care a avut loc în cadrul Comitetului Executiv pe seama arbitrajului din Liga 1.  "A trebuit să spunem doleanţele, mai ales...
24.09.2014 | 16:56
VIDEO  Vassaras BAGAT in sedinta Tai in carne vie

UPDATE 18:50 / Ioan Horoba a vorbit pentru FANATIK SHOW despre discuţia care a avut loc în cadrul Comitetului Executiv pe seama arbitrajului din Liga 1.  “A trebuit să spunem doleanţele, mai ales ale conducătorilor din Liga 1, mai ales în ceea ce priveşte arbitrajele. După părerea mea, Vassaras nu e foarte implicat. Tot cei care au fost înainte s-au ocupat de această problemă. Însă el răspunde acum. Greşeli au fost şi înainte. A fost o şedinţă prea cuminte. Cred că lui Vassaras i s-a atras atenţia că trebuie să fie mai implicat în activitatea sa. La iarnă se vor face nişte modificări. Probabil că se vor face promovări din lotul B în lotul A, iar cei care n-au dat satisfacţie, vor fi retrogradaţi în ligile inferioare. Robert Dumitru ne-a arbitrat şi pe noi cu Steaua, dar n-am ce să-i reproşez. Oricum, nu puteam să am pretenţii fiindcă Steaua a jucat foarte bine şi nu am pierdut din cauza arbitrajului. Pînă la urmă trebuie să înţelegem şi greşeala omenească la arbitri. Nu mi se pare normal ca oameni ca Zoltan Szekely şi Costică Suceavă, care au avut cariere respectabile, să nu aibă loc în arbitraj, iar unii care se lasă înainte de vîrsta limită să ajungă imediat observatori. Nu este normal!“, a declarat Ioan Horoba la FANATIK SHOW pe Look TV.

Miercuri a avut loc o şedinţă a Comitetului Executiv al FRF. Cel mai fierbinte subiect a fost cel al arbitrajului, noul şef al CCA, grecul Kyros Vassaras, fiind invitat pentru a analiza probleme de arbitraj din primele 8 etape ale Ligii 1, dar şi din debutul ligilor inferioare. 

Astfel, Vali Argăseală şi Ioan Horoba, reprezentanţii cluburilor din Liga 1 în Comitetul Executiv, alături de cei din ligile a doua şi a treia, l-au mitraliat pe Vassaras pentru multitudinea de greşeli de arbitraj din meciurile disputate pînă acum, reprezentanţii echipelor plîngîndu-se inclusiv de atitudinea arătată de “fluieraşi” în unele partide, principalul vizat fiind Istvan Kovacs. “Nu se mai poate aşa, luaţi măsuri că anul acesta pică 6 echipe din toate eşaloanele, inclusiv în Liga 1, iar bătălia la titlu şi la promovare în ligile inferioare e strînsă”, au tunat şefii din fotbal la adresa lui Vassaras.

22222

“Vă promit că în decembrie tai în carne vie!”

Grecul Vassaras a ascultat cu atenţie susţinerile reprezentanţilor cluburilor şi, conform surselor FANATIK.RO, a recunoscut că există probleme la nivelul arbitrajului.  “Aveţi dreptate, am observat şi eu că sînt probleme cu arbitrajul. Dar trebuie să înţelegeţi că am preluat de 2 luni acest lot de arbitri, în plină ediţie de campionat. Vă rog să îmi permiteţi ca pînă în decembrie să fac o analiză atentă a arbitrajelor, să am discuţii cu ei, să am timp să îmi implementez ideile mele cu privire la arbitrii români şi vă promit că în iarnă voi tăia în carne vie. Indiferent de nume, cine va greşi, va plăti cu excluderea din corpul de elită al arbitrilor!”

KYROS

Contactat de FANATIK.RO, preşedintele Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, membru al Comitetului Executiv, a recunoscut discuţiile cu şeful CCA: “Cel mai important aspect discutat a fost cea a arbitrajului, pentru că au fost destule arbitraje proaste în acest început de campionat. E normal ca lumea din fotbal să se plîngă, dar îl înţelegem pe Vassaras că a venit de 2 luni şi a luat un lot gata format. Domnul Vassaras a spus că va analiza extrem de atent situaţia pînă în decembrie, iar cine va greşi şi nu va face faţă nivelului, va dispare din arbitraj. Nimeni nu este de neînlocuit. “

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: