Fotbal intern

Explicaţiile lui Dică, după CFR – FCSB 1-1: “Echipa a intrat în degringoladă în minutul 48”

16.09.2018 | 23:20
Explicatiile lui Dica dupa CFR  FCSB 11 Echipa a intrat in degringolada in minutul 48
ADVERTISEMENT

Explicaţiile lui Dică, după CFR – FCSB 1-1, au fost că echipa a suferit după primirea golului din debutul părţii secunde. Antrenorul de la FCSB a discutat despre problemele de la fazele fixe şi speră ca echipa să marcheze şi mai mult decât a făcut-o până acum.

“Nu am reuşit să câştigăm, am deschis scorul după ocazii mare. Puteam face 2-0, dar şi eu au avut ocazii. Am început după pauză bine, dar după golul din fază fixă… Nu pot să-mi explic, sunt momente în care trebuie să te pui în teren, să ai grijă, nu suntem concentraţi la fazele fixe, deşi lucrăm mereu la antrenament. Nu facem marcaj om la om, facem pe zonă. Vom analiza în vestiar. Am intrat cu avantaj la pauză, dar în a doua repriză nu am jucat bine. Golul ne-a băgat în degringoladă.

ADVERTISEMENT

Explicaţiile lui Dică, după CFR – FCSB 1-1

Am controlat pe final, l-am băgat pe Moruţan pentru că aveam nevoie de creativitate, după care am văzut că avem nevoie de Popescu acolo. Coman mi-a spus la pauză că nu mai poate mai mult de 15 minute, în 55 mi-a spus că mai poate, am tras de el să îş schimb. El a dat totul, a jucat bine la naţională şi ştiam că nu poate să ducă 90 de minute. Nedelcu avea galben şi mi-era teamă de eliminare. Aveam nevoie de creativitate la mijloc şi de aceea a intrat Moruţan. Nu mă îngrijorez, suntem pe primul loc deocamdată. Avem 19 goluri în 8 etape, e normă bună, dar vreau să marcăm mai mult. CFR are jucători de forţă, de gabarit, şi s-a văzut în această seară”, a spus Nicolae Dică.

"Echipa a intrat in DEGRINGOLADA in minutul 48!" Declaratiie pe www.fanatik.roExplicatiile lui Dica, dupa 1-1 cu CFR pe www.fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 16. September 2018

Citeşte şi:

  • CFR Cluj – FCSB 1-1 în etapa 8 din Liga 1 Betano. Vezi rezumatul video. Ţucudean, gol anulat în minutul 82
  • Florinel Coman, după CFR – FCSB 1-1: “Am căzut fizic, s-a adunat oboseala”
  • Raul Rusescu şi-a schimbat look-ul! A atras toate privirile la CFR Cluj – FCSB. Foto
ADVERTISEMENT

CFR-FCSB 1-1. Cele mai tari imagini din derby-ul Ligii 1 Betano