News

Familia Luizei, prima reacție după ce au fost găsite oase despre care se spune că îi aparțin: “Nu cred că e moartă”

05.08.2019 | 16:24
Ce spune familia Luizei Melencu despre oasele găsite în pădure

Ce spune familia Luizei Melencu despre oasele găsite în pădure! Mama si bunica Luizei Melencu au avut o prima reacție după ce anchetatorii au găsit în locul indicat de criminalul Gheorghe Dincă oase ce par a fi umane, despre carecriminalul din Caracal spune că îi aparțin Luizei Melencu.

Ce spune familia Luizei Melencu despre oasele găsite în pădure

Familie Luizei Melencu refuză să creadă că acelea sunt rămășițele umane ale fiicei lor. Mama și bunicul fetei dispărute din luna aprilie încă speră ca aceasta să fie vie și nevătămată și spun că o așteaptă acasă. Aceștia spun că oasele sunt cu siguranță ale unor animale.

”Saptamana trecuta am vorbit ultima data cu anchetatorii. Marti ne-au spus ca Dinca a omorat fetele. Atunci au luat contact cu noi ultima data. S-a gasit rucsacul, am fi vrut sa mergem acolo sa il recunoastem. Despre oasele din padure am aflat de la anchetatori. Sufletul meu spune ca as vrea sa traiasca Luiza. Am fost umiliti. Am fost tratati cu indiferenta”, a spus mama Luizei.

Ce spune familia Luizei Melencu despre oasele găsite în pădure
Ce spune familia Luizei Melencu despre oasele găsite în pădure

Gheorghe Dincă a bătut cu pumnul în masă!

”Traim cu speranta ca nu sunt oasele Luizei. Cred ca Luiza mai traieste. Fata mea, vreau sa vina acasa. Nu cred ca Luiza e moarta, ca nu sunt oaselei ei. Sunt oase de animal. Nu pot sa traiesc fara ea. Nu stiu cum sa fac asta”, a marturisit bunica Luizei.

Criminalul Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu a avut aceeași soartă cu Alexandra Măceșanu fata de 15 ani ucisă. Dincă le-a mărturisit procurorilor că a ucis-o pe Luiza și a incinerat-o tot în butoiul din curtea casei sale, care se pare că nu este un butoi obișnuit, ci un incinerator artizanal.

Gheorghe Dincă s-a enervat în fața anchetatorilor și chiar a bătut cu pumnul în masă. Criminalul din Caracal nu mai vrea să fie plimbat de anchetatori. Spune că și-a recunoscut crimele și acum vrea să fie lăsat în pace.