Fotbal international

Fanii din Giuleşti merg la FCSB – Rapid Viena. Austriecii i-au chemat pe rivalii “roş-albaştrilor” la stadion

28.08.2018 | 10:17
Oficialii Rapidului așteaptă ca fanii să ia cu asalt Arena Națională la dery-ul cu Dinamo.

Fanii Rapidului merg la FCSB – Rapid Viena! Gruparea pregătită de Nicolae Dică încearcă să forţeze calificarea în grupele Europa League, după ce în turul play-off-ului a fost învinsă cu 3-1, în Austria. Returul va avea loc pe “Arena Naţională”, joi, 30 august, de la ora 21.30, pe Pro TV. Toate fazele importante ale meciului vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Jucătorii de la FCSB sunt nevoiţi să se impună la o diferenţă de două goluri pentru a se califica în grupele Europa League, iar cei de la Rapid Viena fac tot posibilul ca să îi împiedice pe vicecampionii României să îşi îndeplinească obiectivul.

Fanii din Giuleşti merg la FCSB – Rapid Viena

Astfel, fanii grupării austriece s-au gândit au făcut apel către suporterii celor de la Rapid Bucureşti, echipă care evoluează în Liga a 3-a, pentru a le face galerie joi seara, iar giuleştenii se gândesc să se ducă la meciul din play-off-ul Europa League de pe “Arena Naţională”.

Austriecii de la Rapid Viena pot beneficia, conform protocolului, de 2.500 de bilete  pentru returul cu FCSB şi sunt dispuşi să le împartă cu ultraşii de la Rapid Bucureşti. De partea cealaltă, oficialii grupării finanţate de Gigi Becali se aşteaptă ca jucătorii lui Nicolae Dică să aibă parte de un public numeros la returul cu Rapid Viena.

Cel mai ieftin bilet costă 20 de lei

Marţi, 28 august, oficialii de la FCSB au scos la vânzare biletele pentru meciul cu Rapid Viena. Cel mai ieftin tichet valorează 20 de lei, la peluză – inelul 1 şi 2, iar cel mai scump  costă 200 de lei, la VIP 1.  De asemenea, biletele vor fi disponibile şi pe site-urile online ale clubului “roş-albastru”.

Mihai Roman în meciul Rapid Viena - FCSB
Duelul dintre Mihai Roman şi un adversar în Rapid Viena – FCSB

Programul caselor de la Arena Nationala este urmatorul:

MARTI – 11:00 – 19:00
MIERCURI – 11:00 – 19:00
JOI – 10:00 – 21:30

Preturile tichetelor sunt urmatoarele:

PELUZA – INELUL 1 si 2 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 3 – 30 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI

Nicolae Dică şi-a menajat titularii înaintea meciului retur cu Rapid Viena. Deşi FCSB s-a impus în faţa formaţiei FC Viitorul Constanţa, scor 4-1, după golurile înscrise de Florinel Coman (min. 45), Dennis Man (min. 52), Daniel Benzar (min 82) şi Raul Rusescu (min. 89), Nicolae Dică a folosit mai mulţi jucători care nu au primit foarte multe şanse să joace. Astfel, în teren s-au aflat fotbalişti precum Antonio Jakolis, Lucian Filip, Kamer Qaka, Raul Rusescu, Daniel Benzar şi Andrei Vlad.

Goran Djurcini, antrenorul formaţiei Rapid Viena, se teme înaintea meciului de la Bucureşti. Acesta le-a atras atenţia elevilor săi că trebuie să se concentreze asupra ocaziilor pe care le vor avea pe “Arena Naţională”, la ultima pasă.  Mai mult, acesta se aşteaptă ca nu mai puţin de 45.000 de fani să fie prezenţi pe cel mai mare stadion din România.

“Trebuie să fim mai atenţi la ocaziile noastre, la ultima pasă care a venit rar. La Bucureşti, pur şi simplu nu ne permitem aşa ceva. Trebuie să marcăm mai mult. Trebuie să fim mai inteligenţi iar linia defensivă, din punctul meu de vedere, a permis prea multe ocazii. În ciuda acestor lucruri, echipa a fost unită. Suntem bucuroşi că am obţtinut cele 3 puncte. Ne aşteptăm la 45-50.000 de fani la Bucureşti. Va fi ca un ceaun care dă în clocot pentru a-şi lua revanşa. Cred că putem demonstra că rezultatul de pe propriul teren nu a fost unul norocos”, a spus Goran Djurcin.