Fotbal intern

Fanii FCSB-ului, acuze dure. “Au fost puse aceste meciuri în funcţie de anumite interese?”

06.05.2019 | 20:24
Fanii FCSBului acuze dure Au fost puse aceste meciuri in functie de anumite interese

LPF (Liga Profesionistă de Fotbal) a anunţat programul etapelor 9 şi 10 din play-off-ul Ligii 1 Betano, ultimele din sezonul 2018 – 2019, iar fanii vicecampioanei României au lansat o serie de acuze dure la adresa celor care au decis ca elevii lui Mihai Teja să joace cu o zi înainatea CFR-ului în runda a 9-a.

Fanii FCSB-ului, acuze dure după ce au aflat programul etapei 9

În etapa a 9-a din Liga 1 Betano, FCSB se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, sâmbătă, 11 mai, de la ora 21.00, iar CFR Cluj va primi vizita formaţiei Universitatea Craiova, duminică, 12 mai, de la ora 21.00, lucru care i-a nemulţumit pe suporterii FCSB-ului.

#STEAUASUNTEMNOI
Am aflat programul ultimelor 2 etape din play-off.
De ce nu au fost puse meciurile STELEI şi cfr-ului din etapa a 9-a, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră ?

Etapa a 9-a
Sâmbătă, 11 mai
Ora 21.00 – Sepsi – STEAUA
Duminică, 12 mai
Ora 21.00 – CFR Cluj – U Craiova 1948.
Au fot puse aceste meciuri în functie de anumite interese?”, este mesajul postat de Peluza Roş-Albastră pe pagina de Facebook.

Mesajul postat de fanii FCSB-ului pe pagina de Facebook

FCSB, la două puncte în spatele CFR-ului

FCSB se află pe poziţia a 2-a în clasamentul Ligii 1 Betano, la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, dar ardelenii au un meci în minus. Gruparea pregătită de Mihai Teha a adunat 42 de puncte şi are cinci victorii, două remize şi o înfrângere, iar ardelenii au 44 de puncte cu 4 victorii şi două egaluri.

FCSB şi CFR Cluj se vor duela în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1 Betano, duminică, 19 mai, pe Arena Naţională. Meciul o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.