Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au răspuns provocării lansate de Mircea Rednic! Anunţul făcut de suporteri pentru sezonul viitor

08.04.2019 | 16:52
Fanii lui Dinamo au răspuns provocării lansate de Mircea Rednic

Fanii lui Dinamo au răspuns provocării lansate de Mircea Rednic înainte de meciul cu Concordia Chiajna. Antrenorul “câinilor” a anunţat că echipa va juca pe Arena Naţională din sezonul viitor şi i-a invitat pe suporteri să închirize loje pentru a putea fi acoperită chiria stadionului.

Fanii lui Dinamo au răspuns provocării lansate de Mircea Rednic. Suporterii fac chetă pentru loje

La scurt timp după ce Mircea Rednic a lansat provocarea, fanii lui Dinamo au început să se mobilizeze. Pe forumul Dinamomania, mai mulţi suporteri ai “câinilor” au pus la cale un plan de bătaie prin care ar urma să închirieze o lojă pe Arena Naţională.

“Mircea Rednic spunea că dacă s-ar lua câteva loje, chiria ar fi rezolvată. Eu zic aşa: hai să luăm o lojă Dinamomania. 10.000 de euro pe an, dacă informaţiile mele din presă sunt corecte. Loja are 12 locuri. Eu zic să luăm în 50 de plătitoti. 200 de euro de fiecare. Eu unul n-am să ajung prea des, aşa că rămâneţi de fapt 49 pe cele 12 locuri. Sunt 13 meciuri acasă în sezonul regulat, deci, în teorie, poţi merge la vreo 4 meciuri, dacă matematica mea e bună. Cred că suntem destul de destupaţi ca să găsim o rotaţie. Tragere la sorţi pentru meciul cu FCSB, pentru cei care vor să participe, pentru că unii vor merge în PCH oricum”, a scris un fan al “câinilor”, sub pseudonimul “Chirurgul”, pe site-ul Dinamomania. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fanii lui Dinamo au răspuns provocării lansate de Mircea Rednic
Fanii lui Dinamo au răspuns provocării lansate de Mircea Rednic

“La loje să se unească legendele”

Un alt suporter al lui Dinamo a susţinut că legendele clubului ar putea să o ajute pe Dinamo, dacă ar cumpăra mai multe loje pe Arena Naţională. “La loje să se unească legendele, gloriile şi toţi cei care au posibilităţi să se implice, dar doar îi dau sfaturi lui Rednic. Câte doi, trei de s-ar uni, ar lua toate lojele de pe Arena Naţională fără probleme. Oricum nu se compară cu atmosfera din peluză”, a notat un alt fan al lui Dinamo.

După anunţul făcut de Mircea Rednic, că Dinamo va juca din sezonul viitor pe Arena Naţională, fanii “câinilor” au început deja să întrebe când vor fi puse în vânzare abonamentele pentru meciurile echipei.

Mircea Rednic a anunţat că opt loje sunt deja închiriate

La conferinţa de presă premergătoare meciului Dinamo – Concordia Chiajna 3-2, Mircea Rednic a anunţat că echipa va juca pe Arena Naţională din sezonul viitor. Antrenorul “câinilor” a susţinut că deja au fost închiriate opt loje şi a apelat la fani să facă acelaşi lucru.

“Rămânem la ideea cu Național Arena, de la noul stadion Dinamo ne-am luat gândul. Deja s-au închiriat 8 loje, așa că hai! Fac un apel la suporteri, la fostele glorii, să vină și să participe. Nu le cer foarte mult. O lojă! Un pahar de vin, o bere, ceva de ciuguleală și să aplaude și să susțină echipa. Și suporterilor le cer mai mult, pentru că sunt mai mult pe facebook. Ei trebuie să înțeleagă că nu pot fi toate roz. Ok, nimănui nu-i convine că suntem unde sumtem, dar asta e situația. Așa că și ei trebuie să contribuie, nu doar să facă comentarii și să analizeze jucătorii, pentru că eu zic că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Mircea Rednic.

  • 23.000 de euro este suma cerută de Primăria Bucureşti pentru închirierea Arenei Naţionale