Fotbal intern

Fanii lui Dinamo i-au înjurat pe Sergiu Hanca şi Dan Nistor! “O echipă de leşinaţi”

15.09.2018 | 14:21
Fanii lui Dinamo iau injurat pe Sergiu Hanca si Dan Nistor O echipa de lesinati

Fanii lui Dinamo i-au luat în colimator pe Sergiu Hanca şi Dan Nistor după înfrângerea cu Astra Giurgiu, scor 1-2. Formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare are un sezon dezamăgitor, iar suporterii şi-au pierdut răbdarea cu jucătorii antrenaţi de Florin Bratu. La finalul partidei de vineri seara, mai mulţi fani ai echipei i-au taxat dur pe “câini”.

După fluierul de final al meciului, mai mulţi fani de la Tribuna a II-a s-au strâns în jurul tunelului de la vestiare şi i-au înjurat pe jucătorii antrenaţi de Florin Bratu. Principalii vizaţi au fost Sergiu Hanca şi Dan Nistor. Primului i-a fost reproşată ratarea din ultimele minute ale partidei cu Astra, în timp ce căpitanul “câinilor” a fost înjurat pentru că ar fi fost dispus să meargă la FCSB, după ce Gigi Becali l-a ofertat în vară, aşa cum a anunţat FANATIK.RO.

Fanii lui Dinamo i-au înjurat pe Sergiu Hanca şi Dan Nistor

Nu doar Sergiu Hanca şi Dan Nistor au intrat în colimatorul fanilor lui Dinamo. Florin Bratu a părăsit ultimul terenul şi a fost înjurat de suporterii de la Tribuna a II-a, ceea ce arată o ruptură totală între galerie şi antrenorul “câinilor”, care până acum s-a bucurat de sprijinul ultraşilor. Chiar şi în timpul meciului cu Astra Giurgiu, o parte dintre fanii lui Dinamo i-au cerut demisia. La finalul meciului, Florin Bratu a comentat situaţia şi a declarat că dinamoviştii sunt mereu foarte pretenţioşi, dar a trimis şi câteva săgeţi către aceştia. “Suporterii lui Dinamo sunt cei mai pretenţioşi, aşa ca îi vom vedea în următoarele meciuri ce se va întâmpla şi cu suporterii adevăraţi ai lui Dinamo”, a declarat Florin Bratu.

Jucătorii lui Dinamo, făcuţi praf pe internet

La finalul meciului Dinamo – Astra 1-2, fanii “câinilor” care nu au venit la stadion şi-au vărsat amarul pe pagina oficială de Facebook a formaţiei din Ştefan cel Mare. Printre înjurături, suporterii i-au cerut demisia lui Florin Bratu şi i-au ironizat pe jucători. “Investiţii 0, performanţă 0! Nu trebuie să ne aşteptăm la minuni”, “Principalul vinovat e Bratu. Schimbă echipa precum ciorapii”, “Timpul trece leafa merge…demisia Bratu”, “O echipă de leşinaţi”, “Echipă de doi lei! Ruşine”, “A odihnit titularii pentru Champions League”, “Ştie cineva dacă Hanca şi-a găsit piciorul prin tribună” sau “Măcar nu am mai luat trei goluri”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Dinamo.

Ce a spus preşedintele clubului după Dinamo – Astra 1-2

Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a comentat situaţia clubului la finalul meciului cu Astra şi a susţinut că nu trebuie să fie dată vina pe antrenor pentru situaţia actuală. În plus, oficialul “câinilor” a anunţat că fanii trebuie să aibă răbdare cu Florin Bratu şi jucătorii tineri. “Înfrângerea e dureroasă. Dar eu am spus la începutul acestui sezon să nu avem ambiții foarte mari ca să nu avem deziluzii, iar toată lumea a sărit pe mine. Trebuia să rămânem modești în declarații. Trebuia să ajungem întâi pe locul 6 și apoi să vorbim. Clar există răbdare cu Florin Bratu. Toate transferurile au făcute cu acordul tuturor. Nu e corect să dăm vina doar pe antrenor. Noi nu ne băgăm în deciziile antrenorului în privința lotului pe care îl alege. Nu e nimic pierdut, trebuie să avem răbdare, și cu antrenorul, și cu jucătorii tineri. Sunt convins că putem avea rezultate. Toată presa spunea până la meciul cu Astra că Subotic nu o să dea gol niciodată, iată că a dat. Cu banii luați de pe Mahlangu, am luat trei jucători”, a susţinut Alexandru David la o televiziune de sport.

Fanii lui Dinamo i-au înjurat pe jucătorii lui Bratu, printre aceştia fiind Sergiu Hanca şi Dan Nistor
Fanii lui Dinamo i-au înjurat pe Sergiu Hanca şi Dan Nistor
Tags: