Fotbal intern

Fanii lui FC Argeş, tricou cu dedicaţie pentru Emil Săndoi. “Pe aici nu se trece!”

02.09.2018 | 19:42
Fanii lui FC Arges tricou cu dedicatie pentru Emil Sandoi Pe aici nu se trece

Fanii divizionarei secunde FC Argeş au creat un tricou special,  cu dedicaţie pentru antrenorul echipei lor, fostul internaţional Emil Săndoi. Acest tricou se distribuie deja printre suporteri, pentru a fi purtat la meciul cu Energeticianul, în semn de preţuire pentru momentul special creat de antrenorul piteştenilor în meciul de la Târgovişte, cu Chindia, din etapa anterioară. Partida dintre FC Argeş şi Energeticianul se va juca marţi, la Piteşti, şi suporterii alb-violeţilor fac apel la un număr mare de fani în tribune, care să poarte aceste tricouri cu dedicaţie specială pentru Săndoi.

În minutul 81 al meciului de la Târgovişte, la scorul de 1-1, un jucător al Chindiei a reuşit să pornească impetuos chiar pe linia de tuşă a suprafeţei de joc, puţin după centrul terenului, către poarta adversă şi acţiunea se anunţa periculoasă, întrucât defensiva Argeşului era cam rarefiată. În acel moment, antrenorul oaspeţilor, Emil Săndoi, care a ieşit de pe bancă la marginea terenului, a întins uşor piciorul în calea târgovişteanului şi acesta a căzut în urma contactului.

Fanii lui FC Argeş, tricou cu dedicaţie pentru Emil Săndoi. Este apreciată implicarea antrenorului la echipă

Un gest nemaitâlnit din partea unui antrenor în timpul meciului şi care putea avea urmări foarte serioase pentru Emil Săndoi. Fostul internaţional s-a scuzat însă, spunând că a fost un gest involuntar, lipsit de intenţie şi arbitrul partidei nu l-a trimis în tribune, aşa cum ar fi fost de aşteptat, ci s-a mulţumit să îi facă semn să se întoarcă imediat pe bancă.

Fanii lui FC Argeş, tricou cu dedicaţie pentru Emil Săndoi. Au apreciat determinarea lui Săndoi şi au creat un tricou cu un mesaj semnificativ
Fanii lui FC Argeş, tricou cu dedicaţie pentru Emil Săndoi. Au apreciat determinarea lui Săndoi

Fanii lui FC Argeş au căutat să facă din această ieşire a lui Săndoi un prilej de a scoate în evidenţă determinarea acestuia şi gestul de nescăzut. În mesajul către fani cei care au realizat tricourile, pe care este importalizat momentul, iar dedesubt scrie “Pe aici nu se trece!”, se specifică: ”Fanii FC Argeş apreciază implicarea domnului Emil Săndoi în cadrul clubului nostru şi au considerat gestul din meciul cu Chindia ca fiind unul instinctiv, nu intenţionat. Credem cu tărie că pentru a deveni cei mai buni e nevoie de determinare, iar domnul Săndoi are determinarea pe care noi ne-o dorim. Băieţii de la Peluza Nord Piteşti au pregătit o mică surpriză pentru meciul de marţi, FC Argeş – Energeticianul, astfel că vă invităm pe această cale să veniţi la meci să ne susţinem favoriţii

 

FC Argeş nu are drept de promovare nici în acest sezon

FC Argeş este neînvinsă în cele patru etape jucate până acum, cu două victorii identice, 2-0 acasă cu Baloteşti şi Metaloglobus şi două egaluri afară, 1-1 la Pandurii Târgu Jiu şi la Târgovişte. Însă oricât de bun ar fi parcursul piteştenilor aceştia nu au drept de promovare, ca urmare a faptului că este un club care ţine din punct de vedere financiar de primărie şi regulamentele FRF nu permit acest lucru. Cu toate acestea Emil Săndoi promite că echipa pregătită de el va juca la victorie fiecare partidă, pentru a respecta blazonul clubului şi pentru a arăta valoarea echipei la acest moment. Sezonul trecut alb-violeţii au terminat pe locul 4, dar dacă ar fi încheiat pe poziţia a treia şi ar fi prins loc de baraj, nu l-ar fi putut da exact din motivele amintite mai sus. Aşa a mers Chindia, care nu a putut trece de FC Voluntari după două jocuri dramatice.