Premier League

Fanii lui Manchester City vin în număr mic la semifinala Cupei cu Brighton! Mii de bilete returnate Federației

04.04.2019 | 14:24
Fanii lui Manchester City vin in numar mic la semifinala Cupei cu Brighton Mii de bilete returnate Federatiei

Fanii lui Manchester City vin în număr mic la semifinala Cupei cu Brighton! Meciul are loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 19:30 pe stadionul Wembley și clubul din Manchester a fost nevoit să returneze Federației engleze mii de bilete, pentru că nu are cui să le vândă. Aceasta nu înseamnă că Manchester City va fi lipsită de fani la semifinala contra echipei lui Florin Andone. Însă, din cele 40.000 de bilete repartizate doar 25.000 de mii au putut fi plasate suporterilor.

Fanii lui Manchester City vin în număr mic la semifinala Cupei cu Brighton

Motivația pentru acest absenteism nu are nici o legătură cu echipa, fanii fiind foarte mulțumiți cu evoluțiile și rezultatele jucătorilor lui Pep Guardiola. Problema ține de o situație specială și conjuncturală, pentru că nimeni nu are nici o vină că așa au căzut meciurile, unul după altul. În sensul în care Manchester City ar putea rămâne cazată până sâmbăta viitoare într-un hotel din Londra.

De ce acest sejur atât de îndelungat? Pentru că în decurs de o săptămână toate drumurile, indiferent de competiție, duc la Londra. Începe cu semifinala Cupei, continuă săptămâna viitoare, la mijloc, în duelul cu Tottenham, pe noul stadion al lui Spurs, în sferturile de finală ale Champions League și se încheie pe 13 aprilie cu deplasarea la Crystal Palace în Premier League.

Manchester City fani. Echipa lui Pep Guardiola are trei meciuri la Londra într-o săptămână
Manchester City fani. Echipa lui Pep Guardiola are trei meciuri la Londra într-o săptămână

Interesul major este pentru meciul cu Tottenham din Champions League

Un bilet la semifinală costă 140 de euro. La care se adaugă deplasarea cu trenul până la Londra sau cu autobuze speciale. Un bilet în sferturi de Champions League costă 250 euro. Un bilet în campionat e mult mai ieftin, undeva între 50-60 euro. Însă problema spinoasă nu ar fi atât costul biletelor cât mijloacele de întors la Manchester foarte puține spre seară. De fapt, un singur tren în jur de ora 22:00.

Așa încât fanii lui Manchester City vor selecta partida sau cele două partide la care vor dori să fie prezenți. Cum era și firesc interesul cel mai mare este pentru meciul din sferturile Champions League, cu Tottenham, la acest joc toate biletele primite fiind epuizate în timp record. Obiectivul lui City pentru acest sezon, după ce echipa a ajuns în semifinalele Cupei, este de a păstra supremația în Premier League și de a câștiga Cupa, mai ales că în cursă nu a mai rămas nici un nume mare (Brighton, Wolverhampton, Watford). Tot ceea ce ar fi peste, în Champions League, ar însemna încununarea unui sezon fantastic.