Fotbal international

Uluitor! Ce nume de jucător au scandat fanii lui Real Madrid la prezentarea lui Eden Hazard: “Pe el îl vrem”

13.06.2019 | 22:19
Uluitor Ce nume de jucator au scandat fanii lui Real Madrid la prezentarea lui Eden Hazard Pe el il vrem
ADVERTISEMENT

Atmosferă extraordinară joi seară în tribunele stadionului Santiago Bernabeu din Madrid la prezentarea noului galactic al Realului, belgianul Eden Hazard. Este vizibil că a revenit zâmbetul pe fețele unor fani care în ultimii cinci ani nu au mai văzut venind la echipa lor un nume cu adevărat important de la galezul Gareth Bale.

Fanii lui Real îl vor pe Kylian Mbappe la Madrid

Însă, tocmai pentru că au început din nou să viseze la momentul în care los blancos vor pune capăt dominației marelui dușman FC Barcelona în campionat și la alte trofee în Champions League, aficionades de Real Madrid nu sunt mulțumiți doar cu această perlă. Ei mai doresc o bijuterie, pe cea mai scumpă din lume în acest moment, deși Real a cheltuit deja în această vară nu mai puțin de 300 de milioane euro pe achiziții și acum ar fi timpul să și vândă, pentru a nu intra în conflict cu regulile fair-play-ului financiar.

ADVERTISEMENT

Nu de aceeași părere sunt și fanii, care consideră că mai este mare nevoie de acea bijuterie care să facă Realul să strălucească, dar care costă foarte mult, pentru că e cel mai scump jucător din lume la această oră. Suporterii au scandat minute bune Îl vrem pe Mbappe!”, – VEZI VIDEO – francezul fiind de departe favoritul de pe Santiago Bernabeu în faţa oricărui alt nume mare.

Kylian Mbappe este perla pe care o vor fanii lui Real Madrid

Este foarte greu de realizat acest lucru acum

Numai că a-l aduce pe Mbappe este foarte greu acum pentru Florentino Perez. Mai întîi pentru că jucătorul este subc contract cu PSG şi chiar dacă recent el a deschis pentru prima dată poarta pentru o posibilă plecare de la Paris este clar că şeiciii care conduc PSG nu vor accepta în ruptul capului să plece ambele staruri, Neymar şi Mbappe şi mai degrabă îi dau drumul brazilianului.

ADVERTISEMENT

Apoi aducerea lui Mbappe este o megaoperaţiune financiară, costul său fiind acum de 228 milioane euro, dar PSG ar putea cere şi mai mult, iar fără un salariu de minim 15 milioane pe sezon jucătorul nici nu ar discuta. Iar ca să poată trece la discuţii Real ar trebui să vândă de cel puţin 250 de milioane, altfel ar risca sancţiuni dure din partea FIFA şi UEFA.