Fotbal international

Fanii reacționează dur după nebunia creată de arbitrajul video la Slavia – Inter. ”VAR-ul distruge fotbalul”

27.11.2019 | 23:12
Fanii reactioneaza dur dupa nebunia creata de arbitrajul video la Slavia  Inter VARul distruge fotbalul
ADVERTISEMENT

Nicio seară de UEFA Champions League fără ca VAR-ul să joace un rol principal în cele mai tari meciuri ale competiției. După ce marți, pe ”Santiago Bernabeu”, arbitrajul video a salvat Realul de la o eliminare, miercuri, la Praga, VAR-ul a creat din nou un haos general. S-a întâmplat de această dată la un meci din Grupa F, Slavia Praga – Inter.

Fanii reacționează dur după nebunia creată de arbitrajul video la Slavia – Inter. ”VAR-ul distruge fotbalul”

În minutul 35 al meciului Slavia – Inter, Lukaku a marcat pentru 0-2, însă arbitrul Szymon Marciniak a derulat faza și a acordat un penalty gazdelor pentru un fault petrecut anterior. Astfel, în loc de 0-2 în minutul 35, tabela s-a transformat în 1-1 în minutul 36.

ADVERTISEMENT

Faza petrecută la meciul din Cehia a stârnit reacții virulent în mediul online. Majoritatea fanilor, indiferent de echipa favorită, au recunoscut că acest mod de operare al VAR-ului nu face altceva decât să distrugă fotbalul. Există însă și o categorie de fani care îl acuză pe centralul Szymon Marciniak de faptul că nu a intervenit în primă instanță, la faza din careul Interului.

Iată o parte dintre reacțiile fanilor din mediul virtual:

  • ”Nebunia cu VAR-ul de la Slavia – Inter este o pură comedie. Nu se poate așa ceva!”
  • ”Eliminați acest VAR din fotbal! Nu se poate să anulezi un gol și la două minute distanță să dai penalty pentru echipa adversă”
  • ”E scandalos ceea ce se petrece cu arbitrajul video. A fost circ la Praga și nu o spun doar pentru că am pariat pe Inter”
  • ”VAR-ul distruge fotbalul, iar meciul Slavia – Inter e o dovadă”
  • ”VAR-ul este o modalitate excelentă în fotbal, însă trebuie ca și arbitrii să se adapteze. Szymon Marciniak nu a fluierat în primă fază, iar apoi a revenit la VAR. E o eroare de abordare”
ADVERTISEMENT