Fotbal intern

Farul Constanţa a rămas fără nocturnă! Ciprian Marica: “Ne-au furat-o”

06.11.2018 | 21:16
Farul Constanta a ramas fara nocturna Ciprian Marica Neau furato
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a rămas fără nocturnă după ce cablurile au fost furate şi vândute la fier vechi! Cel care a făcut anunţul a fost Ciprian Marica, după ce a dat detalii despre condiţiile precare pe care le are la echipa de club pe care a preluat-o în această vară:

“Problema cea mai mare pe care o avem este că nu există o infrastructură. Stadionul este într-o situaţie delicată, nu are branşament la apă. Ne udăm printr-un puţ, printr-o pompă… e o întreagă poveste. Foştii proprietari, cei care au avut Centrul de copii şi juniori pe acolo şi-au luat pompe, şi-au luat nocturnă, şi-au luat… deci ne-am trezit că nu mai avem nimic. Suntem în pom.

ADVERTISEMENT

Cum a rămas Farul Constanţa fără nocturnă

Stadionul nu mai are nici nocturnă, pentru că, de curând, acum câteva zile, au fost tăiate cablurile şi au furat cuprul de la nocturnă. Deci nu mai avem nici nocturnă. Trei stâlpi mergeau, erau funcţionali, unul avea apă la subsol şi nimeni nu avea curaj să intre acolo. Dar s-a rezolvat şi această problemă, între ghilimele. Au tăiat cablurile şi au furat cuprul, astfel că nu se mai poate folosi nici nocturna.

Ciprian Marica, alături de Ioan Andone la Gala AFAN, din 6 ianuarie 2017
Ciprian Marica, alături de Ioan Andone la Gala AFAN, din 6 ianuarie 2017

Nu a fost nici curent. Unul dintre hoţi a fost prins şi am înţeles că a fost tras la răspundere, dar… noi nu mai avem nocturnă. Asta se întâmpla acum trei zile. Deocamdată, nu ştim cât ne-ar costa. Nu avem nici căldură, nici apă caldă, deci e o întreagă poveste la Constanţa. Sunt lucruri pe care nu le cunoşteam, mă lovesc de ele. Astăzi, Consiliul Local are stadionul în administrare, după ce l-a preluat de la MTS”, a declarat Ciprian Marica la GSP Live.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Ciprian Marica activează în Liga 2, acolo unde se află pe locul al 13-lea, cu 14 puncte acumulate.