Fotbal intern

Gafă incredibilă în Liga 2! Farul Constanța ar putea pierde meciul cu Mioveni la „masa verde”

Farul Constanța ar putea pierde la masa verde meciul cu CS Mioveni

SSC Farul Constanța ar putea să piardă la „masa verde” meciul disputat sâmbăta trecută în etapa a 15-a din Liga 2, pe teren propriu, în compania celor de la CS Mioveni. Pe teren, partida s-a terminat cu scorul de 3-3, după o desfășurire spectaculoasă a scorului.

Mijlocașul lui Farul Madikaba Doumbia a intrat pe teren în a doua repriză a partidei de pe stadionul din Constanța. Asta chiar dacă el avea deja patru cartonașe galbene încasate până la jocul din etapa a 15-a, primite în etapele 4 (Sportul Snagov – Farul 1-0), 8 (Chindia  – Farul 5-1), 10 (ASU Poli Timişoara – Farul 1-0) şi 14 (Petrolul – Farul 2-1). Mijlocaşul a fost introdus pe teren în minutul 59, în locul lui Tudorică. Oficialii lui CS Mioveni știau dinaintea partidei că Doumbia era în stare de suspendare, după ce au verificat pe site-ul Federației, susține site-ul liga2.ro. Astfel, nu au spus nimic când au văzut că fotbalistul francez se află pe foaia de rezerve. De altfel, dacă nu ar fi intrat pe teren, nu ar fi fost nicio problemă. Dar în minutul 59, Farul a încălcat regulamentul. Astfel, argeșenii au trimis luni dimineață sesizare la FRF și așteaptă decizia forului lui Răzvan Burleanu.

Farul Constanța ar putea pierde la masa verde meciul cu CS Mioveni
Farul Constanța ar putea pierde la masa verde meciul cu CS Mioveni pentru că l-au folosit pe Madikaba Doumbia

Farul Constanța – CS Mioveni, partidă care ar putea să fie pierdută la „masa verde” de gazde

Partida care ar putea fi pierdută de Farul la „masa verde”, împotriva lui CS Mioveni, s-a terminat cu scorul de 3-3. Argeșenii au condus cu 1-0 și 3-1, dar s-au văzut în cele din urmă egalați. Valentin Balint a deschis scorul în minutul 4, după o gafă uluitoare a lui Mihai Popa. Marius Fotescu a egalat în minutul 40 pentru Farul, dar Eduard Stoica a înscris în prelungirile primei reprize și Mioveniul a intrat în avantaj la pauză. Ionuț Rădescu a a mărit avantajul argeșenilor, dar Georgian Păun și Nicolae Morse au egalat în minutul 71. La faza ultimului gol a fost un carambol uluitor în urma căruia un jucător de la Mioveni era să își dea un autogol de poveste .

Francezul Doumbia a jucat în 14 meciuri în acest sezon de Liga 2 pentru SSC Farul. El a reușit și un gol, într-o partidă pierdută cu UTA Arad, scor 2-4.