Fațade uscate și impecabil de curate pentru stadioanele „europene” din București. Un vis devenit realitate doar cu tencuielile decorative Ceresit Double Dry!

Razvan Nicolae   
în Sporturi
29/01/2020, 19:42
Fațade uscate și impecabil de curate pentru stadioanele „europene” din București. Un vis devenit realitate doar cu tencuielile decorative Ceresit Double Dry!

Euro 2020 aduce stadioane noi în Bucureşti! Arenele „Ghencea” şi „Arcul de Triumf” vor fi pregătite pentru Campionatul European, acolo unde România găzduieşte 3 meciuri în grupe şi unul în optimile de finală. Din păcate, stadionul din Giuleşti nu va fi gata la Euro, ci abia la sfârșitul lui 2020.

Stadioanele „europene” din București vor avea fațade uscate și curate numai cu tencuielile decorative Ceresit Double Dry

Stadioanele din Capitală vor fi expuse la o multudine de factori nefavorabili, la fel ca orice faţadă. Praful, murdăria, funinginea, poluarea industrială sau a mașinilor, ploaia și vântul influențează apăsat aspectul fațadei arenelor și favorizează accelerarea aderenței murdăriei și dezvoltarea de alge și fungi. Acești factori pot să ducă de asemenea la decolorarea fațadei și degradarea graduală a straturilor de profunzime ale sistemului de termoizolare, începând chiar de la tencuială.

Pentru a evita aceste probleme, formulele tencuielilor și vopselelor siliconice și siliconico-silicatice Ceresit au fost îmbunătățite cu… Double Dry, tehnologie de poveste pentru stadioane de poveste!

Tehnologia Double Dry se bazează pe mecanismul de protecție dublă:

1) Tencuielile și vopselele sunt hidrofobe și foarte rezistente la absorbția de apă

2) Se usucă mult mai repede datorită permeabilității perfecte la vapori

Datorită mecanismului de protecție dublă, suprafața tencuielii se usucă foarte rapid și rezistă la acumularea de umeazeală.

Tencuielile decorative Ceresit cu formula Double Dry acționează ca un scut protector și păstrează intactă fațada stadionului sau casei timp îndelungat. Straturile de profunzime ale termoizolației sunt perfect protejate, iar astfel sistemul funcționează corespunzător și optimizează consumul de energie.

Ca proprietar al casei, puteți să vă bucurați de numeroasele beneficii ale aspectului estetic de lungă durată al fațadei. Curățarea și renovarea se fac mai rar, iar costurile de întreținere sunt semnificativ mai scăzute!

Beneficiile tencuielilor decorative Ceresit cu formula Double Dry pentru investitori

Aspect excelent

  • Fără pete de umezeală de durată care să cauzeze murdărie și decolorare
  • Acumulare scăzută de murdărie
  • Condiții limitate pentru dezvoltarea algelor și fungilor

Durabilitate extinsă

  • Durată de viață prelungită pentru fațadă
  • Valoare mai mare a proprietății
  • Confort
  • Sustenabilitate

Costuri scăzute de întreținere

  • Ciclurile de renovare extinse
  • Acțiuni minore de curățare
  • Fără reparații costisitoare, fără deteriorări ale sistemului
Închide ×