Fotbal intern

FC Argeş are drept de promovare în sezonul viitor! Bugetul uriaş pe care se vor baza piteştenii

31.05.2019 | 09:18
FC Arges are drept de promovare in sezonul viitor Bugetul urias pe care se vor baza pitestenii

FC Argeş are drept de promovare în sezonul viitor de Liga 2. Fanii piteştenilor au primit joi vestea mult aşteptată, după ce Consiliul Local Pitești a supus la vot înfiinţarea Asociației “Club Sportiv Campionii Fotbal Club Argeş”. Astfel, echipa nu mai este de drept public, lucru care i-a oprit ascensiunea spre Liga 1 Betano în ultimele două sezoane.

FC Argeş are drept de promovare în sezonul viitor: “Dacă vrei performanţă, vor fi alte cheltuieli”

FC Argeş are drept de promovare în sezonul viitor, iar oficialii clubului se gândesc deja la lupta pentru un loc în stagiunea 2020-21 din Liga 1 Betano. Asociaţia înfiinţată recent va prelua activitatea formaţiei din Trivale, iar clubul va fi condus de un Comitet Director care va avea un mandat de patru ani. Cornel Ionică, primarul Piteştiului, a anunţat că bugetul pentru sezonul viitor va fi de 3.000.000 de euro.

“Dacă vrei performanţă, vor fi alte cheltuieli. Intenţionăm să facem şi echipa a doua a clubului pentru a da şanse de a creşte jucătorilor tineri, de perspectivă. În sezonul viitor bugetul clubului va fi mai mare decât cel din acest sezon. Cu toate secţiile sportive pe care le avem cred că va fi în jurul sumei de 140 miliarde lei vechi (n.r. aproape 3.000.000 de euro)”, a declarat Cornel Ionică.

FC Argeş are drept de promovare în sezonul viitor (sursă foto: sportpictures.eu)
FC Argeş are drept de promovare în sezonul viitor (sursă foto: sportpictures.eu)

FC Argeş joacă în weekend ultimul meci al sezonului în Liga 2

Cu o etapă înainte de finalul sezonului în Liga 2, FC Argeş ocupă locul 6, însă nu poate să mai urce sau să coboare. Sâmbătă, de la ora 14:30, piteştenii primesc vizita Sportului Snagov, ultimul meci al stagiunii pentru echipa din Trivale.

În prezent, FC Argeş este antrenată de Augustin Eduard, însă în sezonul viitor ar putea să fie pregătită de Nicolae Dică. “Discuţiile cu Nicolae Dică sunt avansate şi se vor finaliza în scurt timp. Sper să rezolvăm la timp şi problema juridică a clubului pentru a putea pleca la drum cu un obiectiv clar, promovarea, în sezonul care urmează”, declara recent Dragoş Şerban, preşedintele clubului.