Fotbal international

Neymar, mărul stricat din vestiarul Barcelonei! Brazilianul, campionul nopţilor pierdute

Dezvăluiri din vestiar de la FC Barcelona despre ultimul sezon petrecut de Neymar pe Nou Camp. Ce influenţă negativă avea brazilianul în lot.
02.02.2018 | 13:13
Neymar marul stricat din vestiarul Barcelonei Brazilianul campionul noptilor pierdute

Plecarea lui Neymar vara trecută de la Barcelona la PSG a fost o mare surpriză pentru toată lumea. Negativă pentru foştii săi coechipieri şi fani, pozitivă pentru suporterii lui PSG, care au început să viseze la mari performanţe. Recent, starul catalanilor, Leo Messi, a vorbit despre acest subiect şi a spus că la început s-a temut mult că urmările vor fi serioase, dar acum o vede ca pe un fapt favorabil echipei, pentru că sistemul defensiv e mai bine pus la punct şi Barca ia greu gol.

Au fost singurele cuvinte rostite de Messi public în legătură cu plecarea lui Neymar. Însă, treptat au început să iasă la iveală amănunte care demonstrează că într-adevăr ieşirea brazilianului din scenă a avut un efect benefic, mai ales în privinţa disciplinei jucătorilor. De la bun început Neymar a vrut să fie tratat pe picior de egalitate cu Messi, chiar dacă era un nou venit şi nu realizase nimic în comparaţie cu argentinianul.

Era mărul stricat din vestiar la FC Barcelona

Messi l-a plăcut ca tehnicitate, însă nu s-a grăbit să îl introducă în cercul de prieteni, observând repede problemele de comportament ale brazilianului. A încercat, alături de antrenorul Luis Enrique, de Gerard Pique şi Andres Iniesta să îi explice lui Neymar că obişnuitul stil de viaţă al acestuia din Brazilia nu mai se potriveşte cu atitudinea de jucător al Barcelonei, dar a renunţat repede, după ce a văzut că vorbea în gol. Neymar a căutat mereu în lot parteneri dispuşi să piardă nopţile la petreceri sau la casino, loc unde Arda Turan i-a devenit constant partener de pierdut bani şi timp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Treptat, Messi şi Suarez au căutat să nu se mai implice în viaţa brazilianului, greul căzând pe umerii lui Luis Enrique, obligat să ascundă ceea ce făcea Neymar nopţile. Neymar s-a dovedit şi ranchiunos, reuşind să aibă cu puţin înainte de a începe telenovela PSG vara trecută o altercaţie la antrenament cu abia sositul fundaş portughez Nelson Semedo.

Apoi relaţia cu Messi s-a răcit după celebrul penalty executat în 2016 în meciul cu Celta Vigo. Atunci înţelegerea iniţială fusese ca Messi să paseze lui Neymar, dar Suarez a plecat odată cu brazilianul şi a fost mai rapid, trimiţând el mingea în plasă. Neymar a fost foarte nervos şi în vestiar a dat cu picioarele în tot ce a întâlnit în cale. Toate aceste apucături le are acum la Paris, unde Unai Emery nu are nici o şansă să îl ţină în frîu, iar brazilianul, deşi are o viaţă de noapte intensă, tot el este cel nemulţumit.

Tags: