Fotbal international

FC Barcelona-Eibar 3-0. Messi a înscris golul 400 în La Liga, Suarez a făcut spectacol. Video

13.01.2019 | 20:47
FC BarcelonaEibar 30 Messi a inscris golul 400 in La Liga Suarez a facut spectacol Video

Barcelona s-a impus cu 3-0 în partida jucată pe teren propriu cu Eibar, golurile catalanilor fiind înscrise de Luis Suarez (x2) și de Lionel Messi. Argentinianul a ajuns la 400 de goluri înscrise în La Liga.

Însă nu a fost seara lui Messi. Suarez a marcat de două ori și a contribuit din plin la reușita argentinianului. Barcelona a acumulat 43 de puncte la finalul turului și are un avans de cinci puncte față de Atletico Madrid.

Min. 59 – GOOOOOOL BARCELONA! Suarez reușește dubla pentru catalani


Min. 53 – GOOOOOOL BARCELONA! Messi înscrie după o fază la care Suarez a avut o contribuție importantă

Min. 19 – GOOOOOOL BARCELONA! Luis Suarez înscrie la capătul unei faze superbe


Min. 1 – A început partida

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Barcelona - Eibar
Echipe de start Barcelona – Eibar

Meciul FC Barcelona-Eibar se joacă duminică, 13 ianuarie, de la ora 19:30, în cadrul etapei a 19-a, ultima a turului, în La Liga. În mod normal se anunță un succes facil pentru catalani în fața unui adversar care are calitatea ca atunci când evoluează în deplasare să joace deschis, contribuind în acest fel la calitatea spectacolului. Eibar va căuta să pună probleme echipei lui Ernesto Valverde, fiind o formație abilă pe contraatac, însă la Barcelona îi va fi foarte greu să reziste iureșului pornit de trioul Messi-Suarez-Dembele. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

În clasamentul actualei ediții din La Liga FC Barcelona este pe primul loc, având 40 de puncte, cinci mai mult decât locul secund, Atletico Madrid și zece peste rivalul istoric Real Madrid, aflată abia pe locul 5. Adversara din acest meci se află pe poziția a 13-a, cu 22 de puncte, la doar trei peste ultimul loc retrogradabil, Rayo Vallecano.

FC Barcelona – Eibar Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport

Partida FC Barcelona – Eibar se dispută duminică, 13 ianuarie, cu începere de la ora 19:30, pe stadionul Nou Camp și contează pentru etapa a 19-a, ultima a turului. Jocul va fi televizat în România pe programele Digi Sport 1 și Telekom Sport 2. De asemeni, puteți urmări desfășurarea evenimentelor de pe Nou Camp și în format LIVE VIDEO accesând site-ul FANATIK.RO.

FC Barcelona - Eibar. Pe Nou Camp au fost mereu meciuri cu goluri multe, printre care și un 6-1
FC Barcelona – Eibar. Pe Nou Camp au fost mereu meciuri cu goluri multe, printre care și un 6-1

Singura problemă de lot pentru antrenorul Barcelonei este una veche, fundașul central francez Samuel Umtiti, care e accidentat de foarte multă vreme, însă compatriotul său Lenglet a profitat din plin și nu s-a simțit nici un moment absența puternicului apărător de culoare. Barcelona are cinci succese consecutive, iar Eibar tot atâtea egaluri! Pe Camp Nou Eibar nu a reușit niciodată să ia punct și a plecat mereu cu tolba plină de goluri, cel mai mare scor fiind 6-1. La casele de pariuri Barcelona are o cotă simbolică la victorie, 1,15, egalul are 8,90 și o imensă surpriză, adică succesul lui Eibar, e apreciat cu cota 18,00. Nici varianta total goluri nu e prea grozavă, over 2,5 având doar 1,30.