Fotbal international

Barca a ratat toate transferurile! Cele mai bune glume de pe net!

UPDATE: Eşecul catalanilor de a mai face o serie de transferuri de marcă (Coutinho, Dybala, Di Maria) au generat tot felul de glume şi ironii la adresa conducerii Barcelonei. Iată câteva dintre...
03.09.2017 | 12:00
Barca a ratat toate transferurile Cele mai bune glume de pe net

UPDATE: Eşecul catalanilor de a mai face o serie de transferuri de marcă (Coutinho, Dybala, Di Maria) au generat tot felul de glume şi ironii la adresa conducerii Barcelonei. Iată câteva dintre acestea, publicate de un cotidian inamic din Madrid.

CLICK GALERIE FOTO 

S-a încheiat sâmbătă seară, cu o zi mai târziu decât în restul campioantelor puternice, şi perioada de mercato din Primera Division. Toate privirile au fost aţintite, minut cu minut, asupra lui FC Barcelona. Catalanii reuşiseră să amortizeze doar parţial pierderea vitală a starului brazilian Neymar, aducându-l, pentru 105 milioane plus bonusuri de alte 45 de milioane, pe francezul Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, însă e evident că nu e destul.

Neymar a plecat la PSG pe baza clauzei de eliberare, în valoare de 222 de milioane euro, achitată de partea franceză şi pentru înlocuirea lui era nevoie de un fotbalist cu mare fantezie. Obiectivul principal a fost un alt brazilian, Philippe Coutinho, de la FC Liverpool şi Barca a început de la 80 de milioane, ajungând la o ofertă dublă în ultimele ore de mercato.

FC Barcelona transferuri. Catalanii l-au ratat si pe Angel Di Maria

Însă, deşi jucătorul dorea cu disperare să meargă pe Nou Camp, cormoranii au respins toate ofertele pentru vedeta lor. Coutinho nu a ajuns la Barcelona pentru că Liverpool a cerut plata a fix 160 de milioane şi toţi banii până la 1 ianuarie 2018, în timp ce catalanii au avut două variante, refuzate: 110 milioane plus 50 bonusuri sau 120 milioane plus 40 bonusuri.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

FC Barcelona transferuri. PSG a blocat ultima şansă a catalanilor

O altă variantă, francezul Antoine Griezmann de la Atletico Madrid, a rămas doar pe hârtie, jucătorul repetând ferm că nu va pleca în acest sezon, ştiind problemele clubului său cu interdicţiile de transfer din partea UEFA. Nici oferta de 160 de milioane făcută de Juventus pentru Paulo Dybala nu a avut mai mult succes, italienii spunând NU. În ultima zi de mercato doar două opţiuni mai rămăsese preşedintelului Josip Bartomeu.

Prima era algerianul Riyad Mahrez de la Leicester, care era dat ca sigur la Barca, după ce primise acceptul federaţiei sale de a pleca din cantonamentul echipei naţionale pentru a-şi rezolva transferul, însă a fost doar un zvon. A doua, concretă, s-a negociat până în ultimele minute ale ultimei zile. Angel Di Maria a fost ţinta, pentru care gruparea blaugrana a oferit 63 de milioane de euro, iar PSG a cerut iniţial 90, apoi a scăzut la 80, cifre considerate excesive de către Barcelona. La transferul lui Neymar francezii propuseseră ca în afacere să intre şi trecerea lui Di Maria pe Nou Camp, însă Barca s-a opus. Acum, PSG a plătit poliţa.